2777
2789
عنوان

ایمان به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست
درست می گید، اسم دقیق اش خشیت الهی هست.یعنی بیم و ترس از خودم با آگاهی از عظمت خداوند.ببین وقتی کسی ...

عالی اما به نظر من ایمان از درون میاد وقتی تو به خودت بدی نکنی به خدا نزدیک میشی اما مشکلی که هست حتی با ایمان ترین آدم هامون هم یه جایی لغزش داشتن حتی پیامبر هامون البته این توهین نیستا اتفاقا من خیلی احترام برای ایشون قائلم اما از نظر منطق فکر میکنم این ها به ذهنم میان وقتی ما رنجش برای دیگران و خودمون ایجاد نکنیم معرفتمون به خدا هم بیشتر میشه 

نظر شما چیه؟

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

من هم نظرم با شما هست، همه چیز زیر بناش عشق و محبت هست، البته محبت همراه با عمل.در آیه ای از قرآن هس ...

حالا من راجب این حرف شما یه نظر دیگه ای دارم البته حرف شما هم کاملا درسته 

تمام هستی تمام جهان وجود خداست پس ما بچمونو دوست داریم به خاطر وجودیت خودش ما گل دوست داریم چون خوش بو هست اما به طور غیر مستقیم خدارو ستایش میکنیم که زیباست حالا من چرا اینارو گفتم چون خیلی هارو دیدم از همین جمله به کفر رسیدن مثلا طرف میگفت من به فلانی محبت میکنم نه به خاطر خودش به خاطر خدا اما در صورتی که از ته دل اون کار رو انجام نمیده فقط برای اینکه مثلا بگه به خاطر خدا بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم نظرم با شما هست، همه چیز زیر بناش عشق و محبت هست، البته محبت همراه با عمل.در آیه ای از قرآن هس ...

شما فک کنم مذهبی هستین من یه سوالی همیشه تو ذهنم هست نظر شما راجب بدی چیه؟

مگه همه چی از وجود خدا نیست پس شر هم از خدا هست؟ 

عالی اما به نظر من ایمان از درون میاد وقتی تو به خودت بدی نکنی به خدا نزدیک میشی اما مشکلی که هست حت ...

۱-درست می گی، ایمان اصلا از قلب سرچشمه می‌گیره.

۲- اینکه می گید به خودت بدی نکنی هم درست می گید:

اصلا یک مسیر شناخت خداوند، شناخت خود آدم هست، کسی که نفس اش را بشناسد، که خداوند اون را اشرف مخلوقات قرار داده و بالاترین شان را داره،  دیگه به خودش اجازه نمی ده با گناه و معصیت به عزت نفس و خودش ظلم کنه، چون شان اش را فهمیده .

۳-اینکه گفتید رنج اش ایجاد نکنیم هم، حرف درستیه.

بزرگان دین گفتند، ۲ کار نکنید: مرنج و مرنجان.

امان از اینکه دل کسی را بشکنی

۱-درست می گی، ایمان اصلا از قلب سرچشمه می‌گیره.۲- اینکه می گید به خودت بدی نکنی هم درست می گید: اصلا ...

خیلی قشنگ گفتین سپاس 🌱

من جز همون آدم هایی هستم که گفتید، لرزش می کنند 🙂، خداگو با خداجو فرق داره 😔

هممون همینیم اما همین که میدونیم لغزش کردیم خودش  فهم و شعور و ایمان هست به نظر من 

حالا من راجب این حرف شما یه نظر دیگه ای دارم البته حرف شما هم کاملا درسته تمام هستی تمام جهان وجود خ ...

ببینید باز هم حرف ات درسته 😁 ولی ملاک رفتار دیگران نیست، دیگران الگو کامل و درستی نیستند.

دوم اینکه ادم وقتی مشغول برطرف کردن عیوب اخلاقی و اعتقادی خودش می شه، اصلا این گردن اش دائم تو یقه خودش هست و به عیوب دیگران اصلا نمی رسه

ببینید باز هم حرف ات درسته 😁 ولی ملاک رفتار دیگران نیست، دیگران الگو کامل و درستی نیستند.دوم اینکه ...

اینجاس که اون حرف قشنگ شمارو باید گفت خداگو با خداجو فرق داره😌

حالا من راجب این حرف شما یه نظر دیگه ای دارم البته حرف شما هم کاملا درسته تمام هستی تمام جهان وجود خ ...

بله درسته، ان می شه ریا و من هم متاسفانه قبلا گرفتارش بودم و عملا تباه شد چون برای رضای خدا نبوده، همین الان هم رگه هایی از ناخالصی تو کارهام هست.

اینجاس که اون حرف قشنگ شمارو باید گفت خداگو با خداجو فرق داره😌

لطف دارید، حرف من که نبوده، شعر این شاعر عزیز هست:

خداجو با خداگو فرق دارد
حقیقت با هیاهو فرق دارد
خداگو حاجی مردم فریب است
خداجو مومن حسرت نصیب است
خداجو را هوای سیم و زر نیست
بجز فکر خدا،فکر دگر نیست

مهدی سهیلی

بله درسته، ان می شه ریا و من هم متاسفانه قبلا گرفتارش بودم و عملا تباه شد چون برای رضای خدا نبوده، ه ...

مثلا اگه ما وجود خدارو توی یه نوزاد ببینیم به اون عشق میورزیم اگه خدارو توی تک تک انسان ها ببینیم دیگه به کسی بدی نمیکنیم اما متاسفانه دیگران اینجوری نیستن و این بدی هایی که می‌بینیم باعث کفر میشه و دوری از خدا

شما فک کنم مذهبی هستین من یه سوالی همیشه تو ذهنم هست نظر شما راجب بدی چیه؟مگه همه چی از وجود خدا نیس ...

اینها همه جواب داره، یک جوابی که با مطالعه به دست می یاد، ولی اون چیزی که با گوشت و خون آدم بشینه و با تمام وجود حس کنی، فقط مطالعه نیست، باید متوسل شد به امام زمان عج، به آدم عنایت کنند. که حتما هم کمک می کنند.

اون موقع تا میگی حسین ع، می بینی دلت میلرزه، تازه کم کم معنی عشق و عاشقی را آدم می فهمه.

حسبن جان، اقا: 

هر که غمت را خرید عشرت عالم فروخت

با خبران غمت، بی خبر از عالمند

مثلا اگه ما وجود خدارو توی یه نوزاد ببینیم به اون عشق میورزیم اگه خدارو توی تک تک انسان ها ببینیم دی ...

به خاطر همینکه امام حسین ع تنها موندند، و الان هم  امام زمان عج تنها هستند.

چون کارهامون برای رضای خدا نیست، برای دل خودمون که پر از هوای نفس و امیال شیطانیه.

این ایه قران:

وَقَلِیلٌ مِنْ عِبَادِی الشَّکورُ

اندکی از بندگان من سپاسگذارند.

اینها همه جواب داره، یک جوابی که با مطالعه به دست می یاد، ولی اون چیزی که با گوشت و خون آدم بشینه و ...

درسته من یه جمله ای رو همیشه به خودم میگم عشق رو نمیشه با چشم دید باید با چشم قلب دید 

اما عقل یه چیز دیگه میگه میگه که راجب هرچیزی که میبینی فکر کن پیش خودت سوال و جواب کن و به نتیجه برس وگرنه به نظر من همه چیز در دین خلاصه نمیشه 

اما اینم هستا خیلیییی معجزه از امامامون دیدم در درست بودن اونا شکی نیست منظور کلیم اینه علاوه بر عشق به خدا از منطقمون هم کار بکشیم