2777
2789
عنوان

کیا شجره نامه دارن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 30 پست
ما هم شجرنامه بسیار قدیمی و با اصالتی داریمخب اسم دخترا هم داخلش هست چرا برات جالب توجه بودهالان مگه ...

چون شجره نامه های خیلی قدیمی فقط اسم پسرا توشه

و این چندتا خانمی که توش هستن، خیلی معروف و موفقن

اگه بختیاری کسی هست

4 لِنگ و هفت لِنگ

بی بی مریم هفت لِنگ بوده، علی مردان خان پسرش چهار ِلنگ

منم از سمت پدرم چهار لِنگم، مادری هفت لِنگ

خانمای بختیاری که توش هست، از این دخترای خان و تفنگ به دست و اینا بودن مثل بی بی مریم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

منم عموم یکی دارهجالبه مادر بزرگ پدر بزرگم فرانسوی بوده ، گویا بسیار هم باسواد و اهل مطالعه بوده و ا ...

حالا سمت ما که بختیاریم

بخاطر موقیم بودن روس ها توی این منطقه

ژن روس زیاد داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالبه فکر کن بدونی ۱۲ نسل قبلت کی بوده من دو نسل قبل هم نمی‌دونم

اره من تا جد جدمم هست تقریبا

چون شجره نامه های خیلی قدیمی فقط اسم پسرا توشهو این چندتا خانمی که توش هستن، خیلی معروف و موفقناگه ب ...

شجره نامه ما هم خیلیییی قدیمیه ولی اسم بچه های دختر هست داخلش 

اگه دختری با فردی از شجرنامه ازدواج کنه باز اسم بچه هاش اضافه میشه ولی اگه با غریبه ازدواج کنه دیگه اسم بچه هاش نمی نویسن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

هر نسل چند سال یعنی؟ 🤣🤣

من قاطی کردم یه لحظه مغزم هنگه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
شجره نامه ما هم خیلیییی قدیمیه ولی اسم بچه های دختر هست داخلش اگه دختری با فردی از شجرنامه ازدواج کن ...

خب چون توی این شجره نامه ما خیلی ام پسر میاوردن دیگه جا دختر نبوده😂 همین شاخه دوم که ما بودیم طرف 14 تا پسر داشته

هر نسل چند سال یعنی؟ 🤣🤣من قاطی کردم یه لحظه مغزم هنگه

نمیدونم والا حساب نکردم🤣 ولی خب سمت پدریم خیلی عمر میکنن بابابزرگ خودم بابای بابام متولد 1276 بوده سال 83 فوت میشه، هفتاد و خورده ای سالش بوده که بابام میاد دنیا، برا همین بابام خیلییی اختلاف سنی داره با خواهر برادراش

شجرنامه در قدیم فقط برای انسان های مشهور و بزرگ نوشته میشد مثلا برای امامان و پیامبران تا نسل اونا مشخص باشه یا پادشاهان 

حتی برای وزرای شاهان شجرنامه خاصی نوشته نشده

یعنی منشا یک شجرنامه ( شخص اول که شجره از آن شروع میشه ) باید به یک شاه یا یک پیامبر یا امام برسد در غیر این صورت دلیلی برای نوشتن شجرنامه نبوده و به نظرم تقلبیه یعنی نفر اول شجرنامه رو گفتی همه ما باید بشناسیم

مثلا شاه اسماعیل یا مثلا امام کاظم و ...

هر نسل هم بطور میانگین 20 الی 25 سال محاسبه میشه مثلا وقتی میگیم هفت نسل قبل یعنی 140 سال پیش.

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

هر نسل چند سال یعنی؟ 🤣🤣من قاطی کردم یه لحظه مغزم هنگه

20 الی 25 سال

چون فرزند یک نفر بطور میانگین تا ازدواج بکنه و به دنیا بیاد میشه 20 سالگی تا 25 سالگی اون فرد و همین فرد به دنیا اومده هم همینطوری حساب میشه یعنی وقتی به 20 الی 25 سالگیش رسید بچش به دنیا میاد و اینجوری سه نسل تولید شده

نسل رو ضرب در 20 بکنید

مثلا 10 نسل قبل میشه 200 سال پیش حدودا

حالا فرض کنیم شجرنامه یکی تا حضرت نوح وجود داشته باشه 

نوح 2900 سال قبل از میلاد مسیح بوده میشه 246 نسل قبل

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

شجرنامه در قدیم فقط برای انسان های مشهور و بزرگ نوشته میشد مثلا برای امامان و پیامبران تا نسل اونا م ...

اطاعاتتون کاملا غلطه و اشتباه

و به اینا شجره نامه خانوادگی و طایفه ای میگن که سمت ایل بختیاری و لر زیاد ازشون هست

شجرنامه ما ثبت شده، توی کتاب ها، و کلی مقاله ازش هست، دست نویس هست، مهندس باستان شناسی تاییدش کرده، و همشون خان های بختیاری بودن که اگه جز ایل بختیاری باشید میشناسینشون مثل علی مردان خان و بی بی مریم و سردار اسد بختیاری که مربوط به دوره مشروطه بودن 

نیازی به نظر شما برای واقعی یا تقلبی بودنش نیست 

وقتی چیزی نمیدونید نظر غیر تخصصی ندید