2777
2789
عنوان

کیا شجره نامه دارن😁

811 بازدید | 30 پست

من خودم تا حالا مثل طایفه خودمون ندیدم

شجره نامه خیلی بزرگی داریم، دست نویس و قدیمی، خیلی از سمت این باستان شناسی و موزه و اینا اومدن ببرنش ولی خب مگه از رو جنازه عموم رد شن😂، برای خود من، میشه تا 12 نسل قبلم 

اسم همه رو نوشته تک به تک

جدمون هم جلوش لقبش رو زده گتوندی، ماله خوزستان، بعد دوتا پسر داره، که یکی از شاخه هاش ما میشیم، یکیش هم یه قسمت دیگه

و جالبیش اینه، اسم چندتا خانم هم توش نوشته شده

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما جدمون فراری بوده معلوم نیست کجایی بود پناه آورد به ی منطقه ای بهش زن دادن و دیگه مال اونجا شد

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

منم عموم یکی داره

جالبه مادر بزرگ پدر بزرگم فرانسوی بوده ، گویا بسیار هم باسواد و اهل مطالعه بوده و اون موقع توی فرانسه پرستاری خونده بوده و با پدر بزرگ پدر بزرگم ازدواج کرده بعدشم به خاطر جنگ و دوری از وطن از همسرش جدا میشه و برمیگرده فرانسه .

بعدشم ما میایم😂

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

بله.ماداریمدست نویس نیستیه کتاب قطور رسمی هستولی زیاد نمیتونم توضیح بدم که شناسایی نشم

منم دوست دارم زیاد راجع بهش حرف بزنم، اما خب شجره ناممون چون خیلی بزرگه، هرجور توضیح بدم الان یه اشنا در میاد😂 حتی کتابشم چاپ شده، توی گوگل هم هست عکس

حیف طایفه زیاده

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چقدر خوب 

کاش ما ام داشتیم 

من خیلی دلم میخواد بدونم جدم کی بوده 🤣

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

منم دوست دارم زیاد راجع بهش حرف بزنم، اما خب شجره ناممون چون خیلی بزرگه، هرجور توضیح بدم الان یه اشن ...

بله.ما هم تقریبا همین وضعیت

فقط اینو بگم ما ترک هستیم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر