2777
2789

دوستان سلام.

راستش به دعاتون خیلی نیازمندم.

شنیدم و حتی دیدم که اینجا نی نی سایتی ها دعاهاتون مستجاب میشه و به خواسته امون میرسیم‌ با دعای شما دوستای گلم‌

حال روحیم الان بمدت چهارماهه وحشتناک خرابه 😭😢

هرکاری کردم تا حالمو بهتر کنم انگار یه دور باطل میزنم و برمیگردم سر خونه اول.

عشقم منو ول کرد ، اشتباهات توی رابطه مون زیاد داشتم واز همشون درس گرفتم، ولی ایشون هم خودش کم اشتباه نداشت، ولی من پای مشکلات وایسادم، حتی رفتم بارها عدرخواهی، ولی اصلا دیگه نخواست حتی بیاد صحبت کنیم و مشکل رو حلش کنیم و با بی رحمی تمام فقط میگفت تمام و دیگه حاضر به ادامه نیستم، هرچقدر التماس کردم حتی نخاست بشنوه، رفتارش طوری بود که آدم با کسیکه خیانت کنه شاید انقدر سنگدلی بکنه، اونی که اونهمه ادعای عاشقی اش میشد و میگفت تا زمانیکه خیانت نکنی من ول کنت نیستم، راحت منو ول کرد، بخاطر یه اشتباه و دعوا و عصبانیت که بین مون پیش اومده بود که تازه من بلافاصله بخاطر رفتارم که بد بود رفته بودم از دلش دربیارم ولی از همونجا دیگه منو نخاست و انگار دنبال بهانه بوده برای کات همیشگی و من شکه شده بودم، هر بار که میرفتم سراغش منت کشی اصلا نمیومد حتی حرف بزنه ، حتی فرصت جبران هم بهم نداد، من موندم با یه ضربه بز گ روحی و احساسی و حس شکست و طرد شدگی و همینطور با بی رحمی و بی تفاوتی در مقابل همه گریه ها و التماس هام.

و این آقا راحت منو ول کرد

الان چهارماه میگذره و من هنوز کنار نیومدم، شدیدا دنبال تراپی و هر کمکی بودم به خودم ولی تاثیر چندانی نداشت برام، ازتون عاجزانه میخاستم برام دعا کنید، من خیلی هم ادم احساسی هستم، ازتون میخوام دعا کنید این آقا باز بهم برگرده و بیاد و اظهار پشیمانی کنه، حتی اگر نیت اش از سر محبت و عشق نیست ولی حداقل غرورم بهم برگرده و من بعد از این رفتارش به راحتی بهش برنمیگردم و دیگه با چشمان باز ..

فقط ازتون میخوام برام دعا کنید ایشون بیاد دوباره و بخواد بامن ارتباط داشته باشه

شدیدا دلم شکسته و دلتنگم وحشتناک😭😭

آرزومه بیادش منت کشی😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا دلت آروم بشه گلم، لطفا برای منم دعا کنید به کسی که میخوامش برسم💙

ممنون عزیزم، انشالله 

یعنی میشه هردو بیایم توی این سایت و خوشحال تاپیک بزنیم😭🙏 آرزومههههه 

گلم برای هر مشکلی که دارید 

قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

مطمعن باش کسی رو پیدا کرده ک ولت کرده 

اون بهت خیانت کرده چرا میخوای برگرده 

ولش کن عوضی رو 

البته اینم بدون که چوب خدا صدا نداره همونی که با تو کرد سرش میاد زمین گرده 

تو خودته اذیت نکن حرص نخور فقط پیر میکنی خودتو ارزش نداره 

حتی اگه برگشت هم بهش محل نده 

این همه پسر ریخته 

ان شاءالله که به حق امام حسین مرده واقعی بیاد تو زندگیت و به ازدواج ختم بشه و خوشبخترین انسان بشی  ک قبلی برات هیچ باشه توکلت بخدا باشه 

خدایا شکرت🙏
برام دعا کنید برگرده فقطآرزومه برگرده 😭🙏

از من خودمم رفته منتظر برگشتشم😑 درکت میکنم سخته ولی من پوست کلفت شدم

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

مطمعن باش کسی رو پیدا کرده ک ولت کرده اون بهت خیانت کرده چرا میخوای برگرده ولش کن عوضی رو البته اینم ...

واقعا خیانت کرده بنظر شما؟

ولی بازم بخاطر اینکه غرورم بخاطر اونهمه التماس و منت کشی هام برگرده بهم، دوست دارم بیادش منت کشی کنه، خییلی خرد شدم.

ولی در نهایت بعد از دوماه بهش گفتم که از نظر من یه ادم روانی بوده و خداروشکر از زندگیم رفت بیرون.

ولی این حرفا رو از ته دلم نزدم، فقط چون منو بدجوری خرد کرده بود گفتم.

الانم چهارماه میگذره و من هنوز فکرم درگیره و شدیدا دلتنگشم😭😢😢

یعنی میشه عین سگ پشیمون بشه بیادش منت کشی واونموقع است که من آروم بگیرم😢 حتی وقتی میدونم علت برگشتنش از علاقه نیست. ولی بازم خوشحال میشم خیلی.

فقط تورو خدا دعا کنید برگرده و به پام بیفته😭😭😭

واسه شما چند وقته؟یعنی میشه هر دو خوشحال شیم و بیایم بگیم طرف برگشت🥺🥺😢

یماه طلسمش کردن یهویی رفت بدون خداحافظی خطشم عوض کرده شنیدم میگن ازم دلزده شده اسم میاد فرار میکنه 😂

انشالله 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید