دوستان سلام.
راستش به دعاتون خیلی نیازمندم.
شنیدم و حتی دیدم که اینجا نی نی سایتی ها دعاهاتون مستجاب میشه و به خواسته امون میرسیم با دعای شما دوستای گلم
حال روحیم الان بمدت چهارماهه وحشتناک خرابه 😭😢
هرکاری کردم تا حالمو بهتر کنم انگار یه دور باطل میزنم و برمیگردم سر خونه اول.
عشقم منو ول کرد ، اشتباهات توی رابطه مون زیاد داشتم واز همشون درس گرفتم، ولی ایشون هم خودش کم اشتباه نداشت، ولی من پای مشکلات وایسادم، حتی رفتم بارها عدرخواهی، ولی اصلا دیگه نخواست حتی بیاد صحبت کنیم و مشکل رو حلش کنیم و با بی رحمی تمام فقط میگفت تمام و دیگه حاضر به ادامه نیستم، هرچقدر التماس کردم حتی نخاست بشنوه، رفتارش طوری بود که آدم با کسیکه خیانت کنه شاید انقدر سنگدلی بکنه، اونی که اونهمه ادعای عاشقی اش میشد و میگفت تا زمانیکه خیانت نکنی من ول کنت نیستم، راحت منو ول کرد، بخاطر یه اشتباه و دعوا و عصبانیت که بین مون پیش اومده بود که تازه من بلافاصله بخاطر رفتارم که بد بود رفته بودم از دلش دربیارم ولی از همونجا دیگه منو نخاست و انگار دنبال بهانه بوده برای کات همیشگی و من شکه شده بودم، هر بار که میرفتم سراغش منت کشی اصلا نمیومد حتی حرف بزنه ، حتی فرصت جبران هم بهم نداد، من موندم با یه ضربه بز گ روحی و احساسی و حس شکست و طرد شدگی و همینطور با بی رحمی و بی تفاوتی در مقابل همه گریه ها و التماس هام.
و این آقا راحت منو ول کرد
الان چهارماه میگذره و من هنوز کنار نیومدم، شدیدا دنبال تراپی و هر کمکی بودم به خودم ولی تاثیر چندانی نداشت برام، ازتون عاجزانه میخاستم برام دعا کنید، من خیلی هم ادم احساسی هستم، ازتون میخوام دعا کنید این آقا باز بهم برگرده و بیاد و اظهار پشیمانی کنه، حتی اگر نیت اش از سر محبت و عشق نیست ولی حداقل غرورم بهم برگرده و من بعد از این رفتارش به راحتی بهش برنمیگردم و دیگه با چشمان باز ..
فقط ازتون میخوام برام دعا کنید ایشون بیاد دوباره و بخواد بامن ارتباط داشته باشه
شدیدا دلم شکسته و دلتنگم وحشتناک😭😭
آرزومه بیادش منت کشی😔😢