روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما روان شناسی بالینی خوندین؟!واقعیتش من بین روان شناسی بالینی و مشاوره مرددم
بالینی بیشتر تو حیطه درمان هست عزیزم برای بیماری های اعصاب روان
اما مشاوره خب همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به مشاوره مثل زوجین کودک و تربیتی و پیش از ازدواج و ایناست
روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)
بله درسته می دونید احساس میکنم ممکنه بعدا که وارد این رشته شدم جا بزنمبه همین خاطر نمی تونم درست تصم ...
اگه بتونید به عنوان کارآموز یا منشی تو مرکز مشاوره و مرکز درمانی مشغول به کار شید خیلی راحت میشه براتون تصمیم گیری
چون تو محیط قرار میگیرید
اکه بخواین کلینیک بزنید و عضو سازمان نظام روانشناسی بشید چون لیسانستون غیر مرتبطه باید دو تا پایتون روانشناسی باشه و باید دکتری بگیرید بعد میتونید بطور تخصصی وارد حوزه درمان بشید