2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من پسر عموم بود اما مثل غریبه ها بودیم تا موقع نامزدی و.. ۳ کلمه باهم حرف نزده بودیم سنتی ازدواج کردیم

پسر خوبیه ولی  هر کسی یه بدی داره 

دعواهامونم سر چیز های چرت و پرته چهار ماهه عروسی کردیم 

بله دوست بودیم

بله الان راضیم بعد تقریبا ۱۰ ساال هنوزم مهربون و وفادار و مسئولیت پذیر و خوش صحبته❤

دعوامون میشه ولی طولانی نیست خیللی باشه ۲ روزه

ب خیانت قکر نمیکنم چون کلا تو ذاتش نیست

ولی خداای نکرده پیش بیاد

خونه و ماشین ب اسم منه جمع میکنم میبرم و پی پی های بجا مونده رو میذارم برای کسی ک خیانت کرده😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوست بودیم الان عقدیم یکی از شدیدترین دعوا هامون ماهه قبل بود که بخوام تعریف کنم واقعا غیر قابل باور ...

خداروشکر خوشبخت بشی

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

بله راضی ام

هیچ وقت دعوا جدی نداشتیم، بحث میکنیم ولی اینکه قهر کنیم و... نه 

سوال خیلی سختیه،‌ ولی قطعاً و جدی به جدایی فکرمیکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دوست بودیم گاهی دعوا داشتیم من مقصر بودم خدای ناکرده خیانت می‌دیدم پارش میکردم اما جدا نمی‌شدم

دلیلش چیه که جدا نمیشدی؟

منظورم دوران دوستی بودا خیانت کنه

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

دوست بودیم گاهی دعوا داشتیم من مقصر بودم خدای ناکرده خیانت می‌دیدم پارش میکردم اما جدا نمی‌شدم

آره خدایی باهات موافقم مخصوصا ک توو دوستی حاضر نمیشی دست بکشی ولی بستگی داره عشقت کیو اون لحظه انتخاب کنه

بله راضیم 

بحث در حد بی احترامی و قهر هیچوقت نبود 

حدا میشدیم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دوست نبودم ازم خوشش اومد مادر و خالش رو فرستاد پیش قدم شدن

اگه خدایی نکرده خیانت کنه جدا میشم میگم کاش بهم میگفتی که کس دیگه ای رو میخوای اونوقت احترام میذاشتم و خودم میرفتم بیرون از زندگیت(اهلش نیست خداروشکر) 

بله دوست بودیمبله الان راضیم بعد تقریبا ۱۰ ساال هنوزم مهربون و وفادار و مسئولیت پذیر و خوش صحبته❤دعو ...

آخه اون بیچاره ته ته خیانتش اینه تنها سوار موتور بشه 

چرا پی پی ها رو میریزی تو ماستا

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...