2777
2789
جمله اخرتو

منظورم اینه یکی خیانت ببینه جدا میشه یکی ببینه ممکنه وایسه بجنگه تا عشقشو زندگیشو مفت مفت نده دست یکی دیگه هر کی ی جورشه و همه اینا ب مرد بستگی داره

اما میگم کسی ک خیانت کنه مفت نمیارزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها خیانتشو ببینی چی ؟ دوران دوستی؟بعدشم خودش بیاد بگه بدون تو نمیتونم لطفا برگرد

خب اونو دیگه باید دکمه سیفونشو بزنی جون باید متوجه شی طرف مریض جنسیه کلا بیمار روانیه اراده و اختیارش دست خودش نیس وگرنه آدم سالم نمیتونه اینجوری بگه و رفتار کنه

شما حاضری باهاش باشی و همچنان اونو مث وسیله عمومی زیر پای ببینی؟

خب اونو دیگه باید دکمه سیفونشو بزنی جون باید متوجه شی طرف مریض جنسیه کلا بیمار روانیه اراده و اختیار ...

نه‌نمیتونم

خوده من خیلی وفادارم اخلاقمم اوکیه

از نظر ظاهر هم خیلی خوبم

فقط چون هعی میاد پیگیر میشه حس عذاب وجدان میگیرم

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

بله . خداروشکر راضیم بعضی وقتا فقط عصبیم میکنه یکم . خیانت ببینم مطمعنا اول اونو میکشم بعد بچمو بعد ...

خداروشکر که خوبن

دومی رو خدا نکنه

داداشم با دوست دخترش ازدواج کرده دوتاشون ناراضین حق میدم به زنش گول خورد با وعده وعیدای سرخرمن داداش ...

ای بابا🤦‍♀️