2777
2789
عنوان

بچم آبرومو برده جلوخونواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 36 پست

وایی یاد پسر داییم افتادم😂اونم پیش ما گفته بود که مامانم تو دستشویی گ...😂 بیخیال بابا بچه اس

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب مادرشونرت بگو اونروز اومدیم خونه بوه برگشته میگه مادرجون جیش کرده توخودش ب من کفته برو لباس بیار ب ...

شیطون الان پراش میریزه از این فکرت😂😂

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
ب مادرشونرت بگو اونروز اومدیم خونه بوه برگشته میگه مادرجون جیش کرده توخودش ب من کفته برو لباس بیار ب ...

نمونه بارز بهترین دفاع حمله است 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه ها همینن، برا جلب توجه یهو یه حرفی میزنن، بهترین کار اینه توجه نکنی بیخیال باش، منم یبار به سروی ...

وای دختر از خنده غش کردم

این بچه ها چقدر دردسر سازن،😂😂😂😂

نمونه بارز بهترین دفاع حمله است

دقیییییقا😂😂😂ببخشید اینو بعد ده سال متاهلی یاد گرفتم. ،😑😑😑😂

الان مادرشوهرم حرفو نگفته چاخانو نگفته من رفتم براش دیگه جرات نداره مثل‌قبل چاخان بگه و حرف‌الکی بزنه. 

parasoo1989@
وای دختر از خنده غش کردماین بچه ها چقدر دردسر سازن،😂😂😂😂

😂 😂 😂 دکتر عزیزی میگفت بچه های زیر 7 سال رو اصلا توجه نشون ندید به حرف های زشتی که میزنن چون اصن متوجه نیستن و فقط برا جلب توجه میگن، مثلا دوبار هی صدای مامان بزرگش زده، مامان بزرگش اون توجه رو نشون داده بعد میگه مثلا مامانم رید تو خودش داشت با قاشق جمع می‌کرد می‌ریخت پای گلدون، یهو مامان بزرگش میگه هیععععع واقعا ؟ خب بچه موفق شده توجه ی لازم رو بگیره، الانم یه سری اومده برای تو تعریف کنه ببینه بازم روشش جواب میده یا ن 

پسره منم یبار‌پیش‌مادریزرگ شوهرمو خالش‌اینا‌برگشت ب‌شوهرم گف‌مثل‌ننت نباش. حالا نه من این حرفو زده بودم نه کلا‌اسم ننه رو داریم سمت ما . 

گفتم الان اینا‌فک میکنن  من گفتم ب شوهرم قبلا

parasoo1989@

وای ایده رو 

تورو نیافتن چرا

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️