2777
2789
عنوان

بچم آبرومو برده جلوخونواده شوهرم

713 بازدید | 36 پست

امروز بچم خونه پدرشوهرم بود از ظهری

حالا یساعت پیش ک اومدیم دنبالش

یهو اروم بهم گفت به مامان بزرگ و بابا بزرگ گفتم مامانم تو دستشویی گ وزید

بعدگفتم واقعا گفتی خندید گفت نه شوخی کردم

ولی مطمئن شدم یچی گفته بعد گفت نه گفتم مامانم رو خودش ج یش کرد بهم گف برو برام لباس بیار

حالا من از حرفاش شاخ دراورده بودم

الان چ واکنشی نشون بدم از مادرشوهرم یواشکی بپرسم ک پسرم جلو پدرشوهرم درموردم چی گفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه میگوزن فقط شما که نیستی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ب مادرشونرت بگو اونروز اومدیم خونه بوه برگشته میگه مادرجون جیش کرده توخودش ب من کفته برو لباس بیار ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

پسر من به مادرشوهرم گفته بود مامان و بابام تو خونه به من میگن یتیم😑😑😑

بعد مادرشوهرم به من گفت میگین؟گفتم شما چی فکر میکنید.ولی تا یه هفته معده درد عصبی گرفته بودم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..