2777
2789
عنوان

قرص چاقی دراگون

477 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من قرص چاقی دراگونو امروز خریدم قبلا ۵ سال پیش یبار خریده بودم الان بعد چندسال دوباره خریدم ولی شکل و رنگ قبلیه یادم رفته این یجور عجیبیه داخلش، رنگشم طوسیه میترسم بخورم این چیز دیگه ای باشه😂 اگر کسی میدونه خواهشا بگه شکل خود قرص چه شکلی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازگشت داره یان

باید بلد باشی چطوری مصرف کنی، همون ماه اول حداعقل ۵ کیلو اضافه کردم ماه بعدش باید کم کنی مثلا هفته ای دوبار سه بار ولی قطع نکنی یهو ، خیلی عالی بود ولی این جدیده نمیدونم همونه یا نه شکلش حس میکنم با اونی که چندسال پیش خوردم فرق داره 🥲

عوارض دارع قد و وزنت چندع

ممکنه واسه یهو چاق شدن ترک پوستی بیاره من قرص ویتامین ای مصرف میکنم ترک نخوره پوستم و عرق کاسنی میخورم به کبدم خدای نکرده اسیب نزنه ، قبلا که‌خورده بودم بخاطر کورتون پریودم یکم نامنظم شد

خوشبحالت من ارزومه اسکینی باشم

منم عاشق هیکلای اسکینی ام ولی درحد ۵ کیلو میخوام اضافه کنم زیادی تو چشم نزنه لاغریم ، چون من وقتی چاق میشم فقط باسنم و بازوهام پر میشه خیلی بهم میاد ، شکم پهلو نمیزنم