2777
2789
عنوان

قرص چاقی دراگون

371 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من قرص چاقی دراگونو امروز خریدم قبلا ۵ سال پیش یبار خریده بودم الان بعد چندسال دوباره خریدم ولی شکل و رنگ قبلیه یادم رفته این یجور عجیبیه داخلش، رنگشم طوسیه میترسم بخورم این چیز دیگه ای باشه😂 اگر کسی میدونه خواهشا بگه شکل خود قرص چه شکلی بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازگشت داره یان

باید بلد باشی چطوری مصرف کنی، همون ماه اول حداعقل ۵ کیلو اضافه کردم ماه بعدش باید کم کنی مثلا هفته ای دوبار سه بار ولی قطع نکنی یهو ، خیلی عالی بود ولی این جدیده نمیدونم همونه یا نه شکلش حس میکنم با اونی که چندسال پیش خوردم فرق داره 🥲

عوارض دارع قد و وزنت چندع

ممکنه واسه یهو چاق شدن ترک پوستی بیاره من قرص ویتامین ای مصرف میکنم ترک نخوره پوستم و عرق کاسنی میخورم به کبدم خدای نکرده اسیب نزنه ، قبلا که‌خورده بودم بخاطر کورتون پریودم یکم نامنظم شد

خوشبحالت من ارزومه اسکینی باشم

منم عاشق هیکلای اسکینی ام ولی درحد ۵ کیلو میخوام اضافه کنم زیادی تو چشم نزنه لاغریم ، چون من وقتی چاق میشم فقط باسنم و بازوهام پر میشه خیلی بهم میاد ، شکم پهلو نمیزنم