2777
2789
عنوان

بیاین بگم برادر شوهرم چی گفت

244 بازدید | 15 پست

اول بگم که خیلی حسود و انرژی منفی داره

جاییکه وقتی میبینمش حتما باید ی تیکه بندازه

ما باهم تو ساختمون پدر شوهرم زندگی میکردیم 

سه طبقه بود خونش

حالا ما ۱ سال بود خونه خریده بودیم یکم بازسازیش کردیم و اومدیم تو خونه خودمون

حالا دیشب برادر شوهرم با خانمش اومده بود تا اومد نشست گفت ی اسپندی چیزی دود نکردی!

اونور که بودی خوب همش اسپند دود میکردی!!!!

من اونجا هر روز توی خونم اسپند دود میدادم حالا این چرا باید اینجوری بگه!!!!هنگ کردم

هیچی از هیچکس بعید نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اییی منم خیلی کل کل میکنم با برادرشوهرم

بدم میاد ازش خیلی منفوره خیلی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب میبینی اینجوریه جواب بده

بگو اتفاقا اماده کردم بعد رفتنتون دود کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خداکنه جاری منم بره شرش کم شه بس هر روز اسپند دود میده خفمون کرده زنیکه اسکل،با شما نیستم اسی به خود ...

مگه کجا دود میکنه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتمابه خودشون گرفتن اسپنددودکردن شماروناراحت بودن اینجوری خواسته خودش اروم کنه

آخه من توی خونه خودم اسپند دود میکردم واقعا فک نمیکردم به خودشون بگیرن

هیچی از هیچکس بعید نیست
تو حیاط، به جز اون عنبر نسا و گه سگیم دود میده عاصی شدم از دستش نمیره گورشم گم کنه عقب افتاده،از اون ...

شوخی میکنی؟

عنبر نسا و پی پی سگ چرا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طفلی بدبخت چشم حسود کور  منم برادر نامزدم یبار جلو روم بهم گفت زنش از من باهوش تره سر بازی پاسور من هنگ کرده بودم برای چی الان اینو گفت همش دنبال موقعیته که منو پایین بگیره نمیدونم چرا اصلا رفت آمدی هم باهاشون ندارم ببینمش هم با روی خوش سلام احوال پرسی میکنم !! 

اییی منم خیلی کل کل میکنم با برادرشوهرمبدم میاد ازش خیلی منفوره خیلی

من دوس ندارم باهاش هم کلام بشم ولی اون برعکس 

هر وقت میبینمش تا چند روز باید سعی کنم که حالم برگرده سر جاش

هیچی از هیچکس بعید نیست