2777
2789

تو گوشی شوهرم دیدم چیزای ناجور سرچ کرده گفت تبلیغات گوگل برام اورده کنجکاو شدم 😑

چیز دیگه ندیدم ازش فقط چشم چرونه 

الان خودم گیج شدم 

این کارش خیانت محسوب می شه یا نه

در ضمن راننده اسنپ هم شغل دومشه من گفتم چون اینجوری کرد پافشاری کنم نره اسنپ 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
خیانت محسوب می شه
5
27%
زیادی بزرگش کردم خیانت نکرده
13
72%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیانته 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خیانته دیگه 

تازه چش چرون هم که هستن 😐🙄

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وای مرسی به نظرت بره اسنپ یا نه

عزیزم کسی بخواد خیانت کنه نیازی نیست راننده اسنپ باشه ، 

زندگیو سخت نکن به خودت 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خب چیکار کنم

من توی زندگی شما نیستم و قطعا از ریز جزئیات و اخلاقیات همسر شما خبر ندارم ولی خودم همون اول با همسرم سنگامو وا کندم و می‌دونه از خیانت از هر نوعش متنفرم و خط قرمزمه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خب الان من چیکار می تونم انجام بدم

والا چی بگم 

حالا اسنپ که ربطی به این مسائل نداره 

دیگه همسر شما این مشکل و دارن 

سخت بتونین عادت شونو ترک بدین  

باز بستگی به سطح ناجور بودن سرچ ها هم داره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد