2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا سه هفته اشکال نداره خودتون کله هاتون کوچیک نیست ؟حالا پسر من همیشه دو هفته کله ش بزرگتر بود.ولی خ ...

نه چون آبله مرغان گرفتم نگرانم اگه مشکل دار باشه چه خاکی تو سرم بریزم

اانشاالله خیره

همین طور برای شما، عزیزم من ماما هستم اکثر اوقات تفاوت دو هفته ای مشکلی نیست مخصوصا اینکه تو هفته های آخر دقت سونوگرافی کمتر میشه ولی با این حال حتما پیگیری کنید، توکل برخدا 

جان و جهان من تویی   
همین طور برای شما، عزیزم من ماما هستم اکثر اوقات تفاوت دو هفته ای مشکلی نیست مخصوصا اینکه تو هفته ها ...

مممیشه خواهش کنم سوال منو جواب بدید ممنون میشم 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بفرمایید عزیزم

من ۳۱ هفته و ۴ روزم

یک هفته پیش چند قطره خونریزی داشتم و همون روز کلا قطع شد

رفتم سنو گفتن هماتوم ۱۶×۱۵×۱۶م م در حجم ۲ سانت داری

شیاف و آمپول رو دارم استفاده میکنم و استراحت مطلقم

ولی ی هفته اس شب روز ندارم اگه هماتوم از بین نره یا بزرگتر بشه چ ضرری برا جنین داره

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من ۳۱ هفته و ۴ روزمیک هفته پیش چند قطره خونریزی داشتم و همون روز کلا قطع شدرفتم سنو گفتن هماتوم ۱۶×۱ ...

عزیزم نگرانی از همه چیز برات مضر تره، مشکل فشار خون نداری؟ 

هماتوم درمان خاصی نداره جز استراحت، باید جذب بشه در موارد کم میتونه باعث جدا شدن جفت بشه ولی شما فکرای بد نکن به استراحت ادامه بده و با سونو کنترل کن 

جان و جهان من تویی