2777
2789
عنوان

بین این همه خبر بد و گرونی

269 بازدید | 15 پست

میون این همه اخبار بد و گرونی دلار و غم مردممون و هزاران هزار بلایی که دور هممون و قرق کرده 

هممون یه وقت‌هایی رو می‌خواییم مثل حال و هوای ماه رمضونای اون سالا 

مثل انتظاری که دم اذان برای شروع ماه عسل می‌کشیدیم 

که بوی حلیم‌های مامان تو خونه می‌پیچید 

چشممون به اون ساعت پایین برنامه بود که میزد چند دقیقه تا اذان مونده تا بلند شیم و سفره افطار و پهن کنیم 

زولبیا و بامیه‌هایی که می‌خریدیم و بچینیم توی ظرف شیشه‌ای‌ها و مامان می‌گفت بشینید تا من نیمرو رو با روغن حیوانی‌های خوشمزه واستون درست کنم 

ما هم همه تا گفتن اذان و ربنای استاد شجریان و شروع شدن اسماء الحسنی که تلاوت می‌شد:نسئلک یا من هو الله الذی...

می‌نشستیم و تیتراژ پایانی ماه عسل و گوش می‌کردیم و سریع موزیکشو دانلود می‌کردیم تا یه وقتی از بقیه هوادارهای ماه عسل عقب نمونیم 

همه چی واسمون یه بوی خاصی داشت 

درسته ما هممون تغییر کردیم 

اما ماه رمضون هنوز بوی خودشو داره 

شاید ماه عسلی دیگه نشون نده و اون سفره بزرگ و جمع قشنگمون جمع نباشه 

ولی هنوز وقت‌هایی که نزدیک ماه رمضون می‌شیم حتی اگر وسط زمستونم باشیم هوا اون نسیمای معروف بهاریشو نشونمون میده 

خنکی دم سحر و دعای سحر 

حال و هوای معنوی که این ماه با خودش میاره 

سحرها و صدای تلاوت قرآن که تو خونه می‌پیچید 

آرامشش،خدایی بودنش،قشنگ بودنش و باصفا بودنش 

اینا همون ماه رمضونیه که ازش گفتم

چقدر خوبه که ماه رمضونا رو داریم...

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا دیگه اعتقاداتشون کم رنگ شده به همه چیز شک کردن

ادمایی رو دیدن که دم از دین و مذهب میزدن ولی یک سر سوزن بهش اعتقادی نداشتن

دیگه هیچی مثل قدیم نمیشه 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خیلیا دیگه اعتقاداتشون کم رنگ شده به همه چیز شک کردنادمایی رو دیدن که دم از دین و مذهب میزدن ولی یک ...

چرا میشه ما نباید زندگی رو تموم کنیم 😙

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

عزیزم چقدر قشنگ گفتی 

اما درست هست گرانی هست مشکل هست 

اما استارتر جان ودوستان عزیزی که  کامنت من رو می خونید از بد بدتر هم هست به خدا زندگی سخت نیست ما با چشم هم چشمی سختش کردیم زندگی ها سادگی هاشون حذف شده همین 

یادش بخیر رفتم روزهایی که منو خواهرم وسایل افطار آماده میکردیم ،اول برا خودمون می‌بردیم قایم میکردیم میوه و شیرینی بعد هرچی میموند می‌بردیم سر سفره😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منم واقعا حال و هوای درست حسابی ندارم پدرم داره در میاد واسه یه لقمه نون ولی بازم خوشحالم چون تو محله ای زندگی میکنم که عین قدیما همسایه ها سحر هم رو بیدار میکنن 

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

یادش بخیر رفتم روزهایی که منو خواهرم وسایل افطار آماده میکردیم ،اول برا خودمون می‌بردیم قایم میکردیم ...

یادش بخیر 

ماه رمضونای بچگی حس و حال دیگه ای داشت 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔
یادش بخیر ماه رمضونای بچگی حس و حال دیگه ای داشت

بغضم گرفت الان از خواهرم هزار کیلومتر دورم 😭

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

دلم میخواد شما رو به محله ی خودمون دعوت کنم بزارید یکم براتون از همسایه های گلمون بگم تا ماه رمضون قشنگ بره تو جونتون 

اینجا ۱ ساعت قبل اذان محلمون بوی افطاری میگیره یکی داره کوکو درست میکنه یکی اش یکی .......... همسایه‌هامون زمانی از مسجدمون اسماء الحسنی پخش میشه یکی یکی لباس میپوشن و سر کوچه جمع میشن تازه همه بیان بعد برن نماز مسجد بعد از ندای ربنا یکی از پایگاه آقایون میره و اذان میگه 

بچه که بودم میخواستم از مدرسه برگردم کلی خوراکی میگرفتم و با ذوق می‌رسیدم خونه میزاشتم یه کناز تا چشمم بهشون نخوره و گشنم بشه ولی تا اذان میگفت و افطار میکردیم میرفتم کلی از اون خوراکی ها میخوردم 😝😝☺️