2777
2789
عنوان

خانومااا یه لحظه لطفااااا ...یعنی باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم دعاکنید این ماه باردار بشم

ایشالا ک زودی نی نی بیاد تو دلت 😍😍

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
خیلی مبارکه.برا منم دعا کن خانومی این ماه باردار بشم وگرنه باید برم ماه بعد عکس رنگی.خیلی میترسم

توکل به خدا ایشالا که خییییلی زود نی نی دار بشی 😍😍

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

من قبل از پریودم مثل این هاله کم رنگ مینداخت ولی ازمایش خونم مشکوک در میومد دوبار ازمایش دادم مشخص نکرد نه منفی نه مثبت 4روز بعد از پریودم ازمایشم مثبت شد بی بی چک من مارک روسیل بود خودکاری بود خیلی دقیقا به سلامتی عزیزم...

مبارکهههههه

ایشالا بارداری سالم و راحتی داشته باشی.

آرزومندارو هم دعا کن گلم

جز خدا به هیچکس امید نبستم تابحال. ایمان دارم هر تاریکی تو زندگیم پیش میاد، قراره بعدش یه طلوع زیبا داشته باشه. از خودشم میخوام هرموقع صلاح دونست آرزوی مادرشدنمو برآورده کنه.
ممنونم عزیزم واسه منم دعاکن بارداربشم این ماه دومه که میخام اقدام کنم

ایشالا ک میشی 

توکل به خدا 😘😘

راستش من از همون اولش علائم داشتم کمردرد شدید اشتهام زیاد شده بود سینه هام ورم کرده بود و حساس شده بود الانم ک زیر دلم سمت چپ سنگینه یه ذره هم تیر میکشه

من قبل از پریودم مثل این هاله کم رنگ مینداخت ولی ازمایش خونم مشکوک در میومد دوبار ازمایش دادم مشخص ن ...

امروز دیگه نزدیک بود گریه کنم 

از انتظار متنفرم 

مخصوصا اینکه علائم هم داشتم 

فداتم مرررسی 😍😘