2777
2789
عنوان

خانومااا یه لحظه لطفااااا ...یعنی باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 72 پست

مبارک باشه ولی حتما یه بی بی چک دیگه بگیر...من چون دیجیتال داشتم ۶ بار تست گرفتم از خودم😅😂باورم نمیشد اخه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکهههههه ایشالا بارداری سالم و راحتی داشته باشی. آرزومندارو هم دعا کن گلم

فدات بشم مرسی مهربون 

چشم حتما دعا میکنم 😍😘

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
راستش من از همون اولش علائم داشتم کمردرد شدید اشتهام زیاد شده بود سینه هام ورم کرده بود و حساس شده ب ...

مبارک باشه،روز چند سیکل علایم شروع شد؟چند روز بعد از تخمک گذاری؟

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
عزیز دلم انشاالله بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش بگیری😍😍😍😍 برای ماهم دعا کن دوستم

ممنونم قشنگم 

ایشالا قسمتت بشه بزودی 😍😘

فقط به علائم توجه نکن 

از وقتی ک عضو شدم دارم همه پستا رو میخونم 

بعضیا بدون علائم هم باردارن 

هرکسی از حالو روز بدنش خبر داره 

تغییر کنه حتما میفهمی حتی اگه کم باشه 

مثلا من اصلا حالت تهوع ندارم 

ولی خیلیا دارن 😘

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
مبارک باشه ولی حتما یه بی بی چک دیگه بگیر...من چون دیجیتال داشتم ۶ بار تست گرفتم از خودم😅😂باورم نم ...

یدونه دیگه دارم مدیکور 

میترسم 😁😂ممنونم 😍😘

مبارک باشه،روز چند سیکل علایم شروع شد؟چند روز بعد از تخمک گذاری؟

فردای پریودم ک تموم شد اقدام کردم 

یک روز در میون تا دو بار دیگه انجام دادم 

اصلا سیکل و تخمکـ گذاری رو حساب نکردم 

چون باورم نمیشد به این زودی باردار بشم 😁😶

فردای پریودم ک تموم شد اقدام کردم  یک روز در میون تا دو بار دیگه انجام دادم  اصلا سیکل و ...

یعنی کلا سه بار اقدام؟

یعنی کلا سه بار اقدام؟

اره کلا سه بار 😊

خواهر شوهرم بنده خدا خیلی منتظر موند 

بخاطر همین فکرشو نمیکردم به این زودی بشم 

البته من پریودم منظم بود و تنبلی نداشتم 

اون تخمدانش تنبل بود 

اره کلا سه بار 😊 خواهر شوهرم بنده خدا خیلی منتظر موند  بخاطر همین فکرشو نمیکردم به این زودی ...

خداروشکر،من ذخیره تخمدانم کم هست،شوهرم هم کمی ضعیفه،سه ماه نشدم.این ماه دارو مصرف کردم،سونوگرافیم خوب بود،از بعد پاکی سه شب یه روز درمیون اقدام کردم،برام دعا کن

مبارکهههه😍😍😍😍😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خداروشکر،من ذخیره تخمدانم کم هست،شوهرم هم کمی ضعیفه،سه ماه نشدم.این ماه دارو مصرف کردم،سونوگرافیم خو ...

فداتم 😍ایشالا زودی خدا یه نی نی خوب و سالم بزاره تو دلت 

توکلت به خدا باشه 😘😘