2777
2789
بگیر دیگه بیادم پایین تو گرم پایین انقدی به چشم نمیاد نهایتا یکی دو تومن اختلاف میشه ولی نگیری و بره ...

اره.  منم میخوام دست دوم بگیرم ـمیگن اجرت نداره..  چون من استفاده زینتی دوست ندارم طلا ـ واسه سرمایه گذاری میخوام کنار باشه ـ ارزش پول پایین میاد روز ب روز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال دارم نمیتونم خودم قانع کنم لطفا یکی که حتما بلده بهم جواب بده اینا که میگن پول تو بانک بی ارزش میشه و خوب نیست این سوال منو جواب بدید لطفا یه آپارتمان ۶۰ متری تو شهر ما ۱۸۰۰ پولشه که الان ملک تو رکوده و خریداری هم نیست که بخوای زود بفروشی بخوای بدی اجاره ماهی پنج تومان هم اجاره بگیری میشه۶۰ تومان سالی  ...ولی اگه همون پول بزاری بانک ماهی ۳۰ تومان سود میگیری که یکسال ۳۰۰ خورده ای میشه  یا بیشتر ولی اگه همون ملک سال بعد بخوای بخری ۳۰۰ تومان سود نمیکنه تازه باید کلی التماس دعا بخونی فروش بره ..البته منظورم این چند سال هست که قیمت خونه تغییر نکرده و خریدار هم نیست 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍