2777
2789

چند روزه سرما خوردم بقیه علائم رفتن ولی خیلی شدید سرفه میکنم داروی خاصی هم نمیتونم بخورم،توروخدا اگه درمانی بلدید که در بارداری موثر باشه بهم بگید😢شکم و کمرم بدجور درد میکنن

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

همین امروز ب دکترم پیام دادم گف سرفه خوب نیس آزیترومایسین داد

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آزیترو خوردم تا خوب شدم اما الان تا بری دکتر قطع بشه آب جوش بخور سرفه ها رو کمتر میکنه 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

همین امروز ب دکترم پیام دادم گف سرفه خوب نیس آزیترومایسین داد

تو بارداری میشه خورد

عناب رابحوشان بخور اگر دیابت نداری نشاسته برای گلوخوبه استامینوفن ساده میتونی بخوری تا میتونی سیب وپ ...

مرسی عزیزم 

من آزیترو خوردم تا خوب شدم اما الان تا بری دکتر قطع بشه آب جوش بخور سرفه ها رو کمتر میکنه

باشه خیلی ممنونم