2777
2789

آنا19147

سلام چه مدته این حال رو دارید؟ من الان ۴۰ سالمه. از ۳۴ سالگی درگیر پانیک لعنتی ام. اوایل کمتر بود. بعد از کرونا بدتر شدم. گیجی و منگی سر عدم تعادل. یک ساله بعد از کرونای شدیدی که گرفتم ضعف شدید بدنی و سستی پا هم گرفتم. یک ساله تقریبا خونه نشینم. من متوجه شدم رفلاکس معده و میکروب معده که داشته باشم، وقتی گرسنه بشم و معدم خالی باشه این حالت حمله پانیک و بالا رفتن فشار بهم دست میده. یعنی نباید اصلا گرسنگی بکشم حتی ۱۰ دقیقه. طوری باید به موقع غذا بخورم که اصلا حس گرسنگی و خالی بودن معده رو نداشته باشم. اگه مثلا روزی ۵ وعده غذا بخورم اوکیم. ولی از اونطرف هم بیشتر غذاها رو نمیتونم بخورم. بهم نمیسازه

من دیگه دستم اومده که چه زمانایی احتمال حمله پانیک و بالا رفتن فشار هست. نباید بذارم گرسنه بشم و معدم خالی بشه. اگه گرسنگی بکشم حتی در حد ده پونزده دقیقه، حتا حین عذا خوردن تا نیم ساعت بعدش هم حالم بده. دلیلش هم رفلاکس و معده میکروبی و اسیدیه. تمام. اینو طبق تجربه ۶ ساله خودم میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنا19147سلام چه مدته این حال رو دارید؟ من الان ۴۰ سالمه. از ۳۴ سالگی درگیر پانیک لعنتی ام. اوایل کمت ...

سلام حدودا یکسال میشه ولی خداروشکر خیلی وقته حمله ندارم فقط وسواس و اضطراب دارم

شما دارو مصرف می کنید؟

من چند مدت دارو روانپزشک هم مصرف کردم

ولی از وقتی نمازام میخونم بهتر شدم 

حرز امام جواد هم تهیه کردم خیلی تاثیر داشت برام

شما مشکل خاصی براتون پیش اومد پنیک شدید؟

من چند سال به خاطر یه سری اتفاقا تو زندگیم خیییلی عصبی بودم و حرص خوردم. نگرانی و استرس داشتم. اولین حمله پانیک حدود ۷ سال پیش بود. اکثرا منگی سر و بی حالی داشتم. ولی یه هفته قبل از پانیک تن ماهی عدسی میرزا قاسمی آش دوغ خورده بودم. حدودود دو ساعت بعد از دو بشقاب آش دوغ پانیک شدم. با اینکه کلی خرما هم باهاش خورده بودم

یه هفته دائم پانیک بودم خیلی حالم بد بود نمیدونستم چمه. دیگه یه دکتر عمومی گفت یه حمله عصبی به اسم پانیک هست. آسنترا داد. فکر کنم حدود ۲۰ روز خوردم. چون دلم نمیخواست تو اون سن قرص اعصاب بخورم. ولی کلا سردیجات رو ترک کردم. عسل و سیاهدونه خوردم. هفته ای ۵ روز صبحانه ارده شیره خوردم. دیگه خیلی خوب شدم

پاییز ۹۹ کرونا گرفتم دیگه بعدداز اون گیجی و منگی و عدم تعادل و ضعف گرفتم. بعد از یه مدت علائم کمتر میشد. دیگه هر دفعه که کرونا میگرفتم علائمم شدیدتر میشد. تا اینکه اسفند ۴۰۲ کرونای خییییلی شدیدی گرفتم. و الان یک ساله که عوارضش همراهمه. گیجی و منگی سر و عدم تعادل. ضعف و بی حالی و سستی شدید بدن مخصوصا پاها. هر از گاهی حملات پانیک. البته شستشو کم و زیاد میشه ولی تقریبا یک ساله که خونه نشینم کرده

پاییز ۹۹ کرونا گرفتم دیگه بعدداز اون گیجی و منگی و عدم تعادل و ضعف گرفتم. بعد از یه مدت علائم کمتر م ...

اخی

کاملا درک میکنم

دکتر رفتید؟

غذاهای سرد کنتر بخورید ویتامین دی هم فراموش نشه پیاده روی کنید افتاب بگیرید بهتره

اگه وضع مالیتون خوبه نوروفیدبک رو هم امتحان کنید

من حس میکنم دلیل ماورایی داره

آره خیلی دکتر رفتم. شهریور تا بهمن گذشته اس سیتالوپرام و دپاکین خوردم. ۵۰ درصد بهتر بودم. دکتر قطع کرد. الان دو ماهه علائمم برگشته. البته به شدت پارسال نیست. ولی جوریه که از زندگی عادی واقعا انداختتم

اخیکاملا درک میکنمدکتر رفتید؟غذاهای سرد کنتر بخورید ویتامین دی هم فراموش نشه پیاده روی کنید افتاب بگ ...

پرهیزات غذای رو خیلی رعایت میکنم. تقریبا هیچی نمیتونم بخورم. همه جور آزمایش و چکاپ هم دادم. هر متخصصی سه تا پارسال رفتم که مطمئن باشم همه تشخیصشون یکیه. قلب گوارش غدد زنان مغز و اعصاب. اعصاب و روان. آندوسکوپی و کلونوسکوپی. ام آر آی سر گردن نخاع. سه بار سونوی کامل شکم. سه بار اکو و یه بار تست ورزش. سی تی اسکن مغز...