2777
2789
عنوان

دیروز با شوهرم دعوا کردیم

256 بازدید | 30 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم  الان ترسم از اینه که بیاد خونه دوباره باهام بحث کنه خسته شدم تن وبدنم داره میلرزه اومد خونه چه واکنشی نشون بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم ولی هیچ حرفی نزن حتی اگه گیر الکی داد به خودت برس خونه تمیز غذا حاضر فقط باهاش صحبت نکن فقط در حد سلام خودش پشیمون میشه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
میترسم بگه طلاقت میدم خسته شدم ازت

از طلاق میترسی یعنی هیچکی رو نداری پشتت باشه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
نخوندم ولی هیچ حرفی نزن حتی اگه گیر الکی داد به خودت برس خونه تمیز غذا حاضر فقط باهاش صحبت نکن فقط د ...

همین کاررو میکنم ولی میترسم اصلا از سر کار خونه نیاد سابقه داره قهر بوده نیمده خونه اصلا سرکار مونده

همین کاررو میکنم ولی میترسم اصلا از سر کار خونه نیاد سابقه داره قهر بوده نیمده خونه اصلا سرکار مونده

خب نیاد ببین آدم باید کارش همیشه یکسره باشه از بلاتکلیفی دربیاد اگه دوستت داره و دوستش داری با اختلاف ها کنار بیا تا کم کم همو درک کنین اگرم دوستت نداره همون بهتر که نیاد 

خانواده دارم ولی دلخوشی ازشون ندارم

فقط نرو خونه ی بابات اگه درکت نمیکنن

منم حرفم شد با شوهرم اومدم دوسه روزه اینجا هرچی از دهنشون میاد میگن بهم بدتر حالم خراب شدع

جای شوهرمم باز شده اصلا یه زنگ نمیزنه بیاد دنبالم

دیروز سقط داشتم نه شوهر نه پدر مادر عین خیالشون نبود تنهای تنها رفتم دکتر 

خانواده دارم ولی دلخوشی ازشون ندارم

هرچی باشن خانوادت هستن یک مرد پررو از خود راضی نیست که همش تنتو بلرزونه

خب نیاد ببین آدم باید کارش همیشه یکسره باشه از بلاتکلیفی دربیاد اگه دوستت داره و دوستش داری با اختلا ...

ما ازدواجمون سنتی بود خودش میگه منو دوست داره ولی اخلاقش خیلی بد میشه اگه کاری به کارش نداشته باشم رو حرفش حرف نزنم ارومه ولی امان از روزی که بخوام نظر خودم رو بگم  

ما ازدواجمون سنتی بود خودش میگه منو دوست داره ولی اخلاقش خیلی بد میشه اگه کاری به کارش نداشته باشم ر ...

برو مشاوره یا چند تا کتاب بخون که چطور باید باهاش صحبت کنی و نظرتو بدی فکر کنم شوهرت اقتدار نداره 

هرچی باشن خانوادت هستن یک مرد پررو از خود راضی نیست که همش تنتو بلرزونه

یک بچه هم دارم  از خانوادم خوشم نمیاد به خاطر همین هم ازدواج کردم که مثلا از دست اونا راحت شم  بدتر تو چاه افتادم چند ساله وضعیت همینه  خسته شدم بعدم طلاق که راحت نیست خودشم میگه طلاقت نمیدم