الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین کاررو میکنم ولی میترسم اصلا از سر کار خونه نیاد سابقه داره قهر بوده نیمده خونه اصلا سرکار مونده
خب نیاد ببین آدم باید کارش همیشه یکسره باشه از بلاتکلیفی دربیاد اگه دوستت داره و دوستش داری با اختلاف ها کنار بیا تا کم کم همو درک کنین اگرم دوستت نداره همون بهتر که نیاد
اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خب نیاد ببین آدم باید کارش همیشه یکسره باشه از بلاتکلیفی دربیاد اگه دوستت داره و دوستش داری با اختلا ...
ما ازدواجمون سنتی بود خودش میگه منو دوست داره ولی اخلاقش خیلی بد میشه اگه کاری به کارش نداشته باشم رو حرفش حرف نزنم ارومه ولی امان از روزی که بخوام نظر خودم رو بگم
هرچی باشن خانوادت هستن یک مرد پررو از خود راضی نیست که همش تنتو بلرزونه
یک بچه هم دارم از خانوادم خوشم نمیاد به خاطر همین هم ازدواج کردم که مثلا از دست اونا راحت شم بدتر تو چاه افتادم چند ساله وضعیت همینه خسته شدم بعدم طلاق که راحت نیست خودشم میگه طلاقت نمیدم