2789

مامان بابام از من نظر خواستن صبح گفتم راضی نیستم بعدش تاپیک زدم در جریانتون گذاشتم دوستان گفتن شما جلوی بخت خواهرت رو نگیر و کلی سرزنشم کردن راستش پشیمونم کردن

حالا بابام به خانواده پسره هنوز تماس نگرفته که بگه قصدش ازدواج نیست برم بگم نظرم عوض شده مشکلی نیست خواهرم ازدواج کنه ؟ 

اینم بگم اینقد نگید چرا از تو نظر خواستن آخه اینجا بزرگ و کوچیک میکنن شهر ما کوچیکه یه سری افکار بسته داره 

برای بار چندم میگم حسودی نکردم از قضاوت مردم میترسیدم که پشتم حرف در بیارن 

الآنم دارم فکر میکنم که بهشون بگم نظرم عوض شده مشکلی نیست خواهرم ازدواج کنه

شما قصد ازدواج نداری؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما هم حق داری .

خواهرت چندسالشه؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

حق داری از حرف مردم بترسی ولی خب من خودم باشم احساس میکنم اگر جلوی ازدواج خواهرمو بگیرم ممکنه اثراتشو تو زندگی خودم بببینم. وجدانم احازه نمیده.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

اینایی که میخونن ومیگن حسودی نکن از شعورپایینی برخوردارن گلم ناراحت نشو ..اگه ابنقد قوی هستی ک حرف بقیه برات مهم نباشه اوکی بده ..ولی بازم بخت و اقبال دست خداس 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..