2789
عنوان

خانما جواب بدید

326 بازدید | 14 پست

تو تاپیک زن بابام نهار نزاشته،.

یه عده از خانما گفتن آشپزی و تمیز بودن خونه وظیفه هیچ زنی نیست.

میشه یکم در مورد کارایی که در محدوده وظایف خودتون هست به ما توضیح بدید

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظر من نقش افراد توی رابطه باید مشخص باشه، نمیگم خانم فقط باید کار خونه بکنه، باید تو اشنایی مشخص کنن اینارو، ولی وقتی نه شاغله نه مسئولیت دیگه ای داره خب مشخصا خانه داری وظیفشه دیگه. فقط بخوره و بخوابه؟

اگر شما تذکر بدین یکم مقدار ممکنه زن بابا گارد بگیره که اره مگه نوکرتون هستم فلان 

بهتره یواشکی با باباتون در میون بذارین که مثلا ما میاییم غذا نیست فلان این تذکرا از سمت پدرتون باشه 

گشت و گذار😎 مسافرت ما بین قاره ای😎از این شو لباس ب اون شو لباس 😎از این سالن زیبایی ب اون سالن زیبایی 😎

همه رو هم بین قاره ای حساب کنیااااا 

فک نکنی سالونای تهراااان براشون سالون حساب میشه😎

😅😅😅

ولا همینایی ک این چیزارو میگن پای شوورشونو تو گلاب و تشت میشورن 😅😅

چسیشونو میارن واسه منو تو خواهر😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

گشت و گذار😎 مسافرت ما بین قاره ای😎از این شو لباس ب اون شو لباس 😎از این سالن زیبایی ب اون سالن زیب ...

من کاربر آقا هستم. خوبه این نی نی سایت هست حداقل میایم یه سر همین تاپیک ها رو میبینیم دیگه هوس زن گرفتن نمیکنیم

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

بنظر من نقش افراد توی رابطه باید مشخص باشه، نمیگم خانم فقط باید کار خونه بکنه، باید تو اشنایی مشخص ک ...

اصلا بحث این نیست که بگیم حتما وظیفه یه خانم هستش که آشپزی کنه، شما فکر کن یه مرد بیاد خونه از سر کار ،کاری به خسته بودنش ندارم ،نهایتا یه تخم مرغ درست می‌کنه دیگه. 

خانمی که حس و حال آشپزی نداره حوصله هیچی رو نخواهد داشت تو خونه. 

اگر شما تذکر بدین یکم مقدار ممکنه زن بابا گارد بگیره که اره مگه نوکرتون هستم فلان بهتره یواشکی با با ...

به خدا ما الان دقیقا از همین چیزا می‌ترسیم که ازدواج نمیکنیم، کلا روانت رو بهم میریزن

اگر یه زن بیرون کار کنه خب منطقیه کار خونه بین زن و مرد تقسیم شه ولی اگه زن تو هزینه های زندگی نقشی نداشته باشه اون وقت کار خونه قطعا وظیفشه مگه اینکه خودشون به یه توافقی برسن 

مشکل شما اینه که کامنتای کاربراروزیادی جدی میگیرید اینجا همه جورآدمی با هر سن وطرزفکری عضوه .شاید یک ...

اوکی. ممنونم

زن‌ها موجودات پیچیده ای نیستند لااقل اکثریت نیستن به خاطرهمین ازخودگذشتگی و ..میتونم بگم خیلی بیشتر ازآقایون 

اینو به این خاطر نمیگم که چون خودم خانم هستم خانم ها اگر درک بشن …