2777
2789
عنوان

روشهای پس انداز کردن و تجربه ی پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 37043 بازدید | 90 پست
وام خونگی ۶ ملیون گرفتم ۴ ماه گذاشتم رسالت ۶ ملیون از رسالت گرفتم شد ۱۲ ملیون که گذاشتم بانک برا اقس ...

شما این وام شش میلیونی خانوادگی رو کی گرفتین که الان 12 میلیون دارین چقدر زمان برده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روش عالیه به نظرم مخصوصا که رسالت کارمزد ۴ درصد هست

اره خیلی خوبه یکی از فامیلمون همینطوری ۱۰۰ ملیون سرمایه پر کرد برا خودش توی ۴ سال البته درآمد داشت پ قسطاش رو  به روز میداد

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
رسالت وامها قرض الحسنه هست تقریبا دو درصد

رسالت بانکه یا موسسه هست؟ میشه بیشتر توضیح بدی که وامشو چجوری و با چه شرایطی میدن؟ و چند درصده؟ 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

بستگی داره چقد پول دستته.من از شوهرم ماهی صدو پنجاه میگیرم که همونم بخشیشو میذارم کنار.درسته کمه اما بهتر از هیچیه.اگه میتونی پول که دستت اومد بنداز تو قلک.اصلا هم پول تو کیف و تو کارت بانکیت نذار.یکی از عوامل ولخرجی کارت بانکیه.چون حواست نیست چقد پول رفته.من پول تو کارتم فقط در حد شار ژ نگه میدارم و بقیه شو میذارم تو قلکم.چون دستم باشه خرجش میکنم

راستش من از درصد و کارمزد زیاد سردرنمیارم.میشه بیشتر توضیح بدید.

ببین مثلا برا ۶ ملیون تقریبا ۶ ملیون و ۵۰۰ باید برگردونی که خیلی ناچیزه

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
راستش من از درصد و کارمزد زیاد سردرنمیارم.میشه بیشتر توضیح بدید.

خب هرچی درصدکارمزد پایینتر باشه یعنی مبلغ کمتری روی وامت میاد.یعنی بازپرداختت پول کمتری میشه.مثلا۱۲تومن میگیری۱۲۵۰۰ خورد خورد میدی

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا