2777
2789
عنوان

روشهای پس انداز کردن و تجربه ی پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 37043 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. بانک الان سود کمی میده. 😕.کلا سود همه بانک ها برای روزشمار 10 % و برای بلندمدت 15 % هست.

تا چندماه پیش صندوق های بانک ها فعال بودن و درصد سود بالاتری میدادن ولی الان مثل اینکه فعالیتشون کمتر شده. البته باید حواست جمع باشه ک موسسات غیر معتبر پول نذاری.

در مورد سکه نظری ندارم. ولی دوست دارم تجربیان بقیه خانوما رو هم بدونم. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
من وام خونگی ثبت نام میکنم بعد که افتاد نذار رسالت وام قرض الحسنه میگیرم  هی زیاد بشه بعد نگذار ...

اع روش خوبیه منم خودم خونگی وام گذاشتم ولی خب وام گرفتن مصبیته والا بعدش باید یه چیزی بزاری روش پس بدی

فقط از این نظرمیخرم که بیخودی پولموخرج چیزدیگه یی نکنم وگرنه بعدااگه بفروشی ضررداده.الان۳۴۰فک کنم.فع ...

میدونستم اصلا طلا هیچوقت سودش به خریدارنمیرسه

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
یه بار دیگه توضیح میدی روشت رو عزیزم من درست متوجه نشدم

وام خونگی ۶ ملیون گرفتم ۴ ماه گذاشتم رسالت ۶ ملیون از رسالت گرفتم شد ۱۲ ملیون که گذاشتم بانک برا اقساط ۲۰۰ میگیرم تا چند ماه دیگه قسطاش تمام بشه کل پول دوباره میذاارم رسالت و ۱۲ تومن دیگ وام میگیرم میشه ۲۴ ملیون ۵۰ تومن بش حاشیه شهر خونه میخرم

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
اع روش خوبیه منم خودم خونگی وام گذاشتم ولی خب وام گرفتن مصبیته والا بعدش باید یه چیزی بزاری روش پس ب ...

رسالت وامها قرض الحسنه هست تقریبا دو درصد

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
وام خونگی ۶ ملیون گرفتم ۴ ماه گذاشتم رسالت ۶ ملیون از رسالت گرفتم شد ۱۲ ملیون که گذاشتم بانک برا اقس ...

این روش عالیه به نظرم مخصوصا که رسالت کارمزد ۴ درصد هست

خدایا سپردم به خودت 
تو دوست و اشنا و همسایه نیست خودت اگه میتونی مدیریت کنی خودت ثبت نام کن

میترسم به مردم نمیشه اعتماد کرد.فامیلامونم که انقد باهم درارتباط نیستیم.

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا

من یه لیست بلند و بالا تهیه کردم که توی اون جز به جز چیزایی رو که لازم میشه نوشتم از خورد و خوراک گرفته تا لباس و کفش و لوازم دیگه حتی یه قسمتی برای خرجای پیش بینی نشده. بعد طبق اون لیست ماه به ماه که حقوق شوهرم رو میریزن پول هر مورد رو میذارم کنار. یه مبلغی هم جداگانه واسه خودم و دخترم میذارم کنار که تحت هیچ شرایطی دست بهش نمیزنیم تا وقتی که به یه مبلغ قابل توجهی رسید میریم باهاش طلا واسه خودم یا دخترم میخریم. با مابقی پول هم تا آخر ماه سر میکنیم. اینجوری پول همه چی از قبل جمع میشه. مثلا قبلا ماهی که قرار بود گوشت بخریم خیلی سخت میگذشت چن کلی پول بابت اون میرفت و عملا چیزی نمیموند ولی الان دیگه بهمون فشار نیاد

بگذار بگذرد روزهایی که روز ما نیستند. «آهای روزگار٬ روز ما هم میرسد....»