2777
2789
عنوان

مگس افتاده تو برنجم😪

138 بازدید | 11 پست

بچها مگس افتاد تو قابلمه برنج یهو دیدمش چکار کنم بنظرتون بخوریم یا بندازم بره؟؟

وقت ندارم باز درست کنم الان شوهرم از سرکار میاد 🥲

متاهل ومتعهد🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی درست کردی دیدی مگش افتاده اون یه تیکه بالایی شو جدا کنوسطاش که مگسی نیست

همیزکار کردم باز ابشونو عوض کردم بازم بدم میاد بخورم😪

متاهل ومتعهد🫶

اگر مشکلی ندارید بخورید برهمن دیدم مگس افتاده داخل چیزی طرف درش آورد انداخت دور مگسو اون خوراکیم خور ...

واقعا بعدش مریض نشد ،چرا من بشدت بددلم ولی بخاطر بچهام میگم مریض نشن

متاهل ومتعهد🫶

الان روحشو احضارکن بپرس ،ببین تا به یقین نرسیدی نخور ،الان برنجت مزه گوشششششت میده رون مگس میفته تو ...

اخه مگس دوتا بال داره رونش یا گوشتش کجابود🤢

متاهل ومتعهد🫶

اخه مگس دوتا بال داره رونش یا گوشتش کجابود🤢

با چی راه میره ؟حالا از شوخی گذشته یبار جایی معمون بودیم خیلی سرشناس بودن فکر کن گوسفند سربریدن چلو گوشت درست کردن با قورمه سبزی خدا شاهده تو ظرف خورش خانم روبروی من یه خرمگس افتاده بود یواش بدون اینکه کسی متوجه بشه گذاشتش زیر بشقاب وغذاشو تاآخر خورد خیلی خیلی خانم پولداروسرشناسی بود واز لحاظ اجتماعی بالا بود این رفتارش برای من خیلی باارزش بود حالا من از اینور حالت تهوع داشتم