2777
2789

سلام ، چنتا آزمایش جذاب میخوام برای دانش آموزام انجام بدم، بیاین از تجربه هاتون و منابعی که ازش استفاده میکنین بگین برام لطفا 

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

تو چه رشته ای؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه رشته ای؟

علوم .فرقی نداره شیمی یا فیزیک یا زیست باشه.خارج از کتاب و جذاب باشه... مفهومی باشه

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
کدوم کتاب

عزیزم موضوعش یا فیزیک یا شیمی یا زیست باشه..کتاب علوم درواقع

ازمایش تجزیه دی امونیوم دی کرومات ب نظرم خیلی ژذابه

مرسی گلم.کوه اتشفشانه ؟ ازمایشی توو این حدودا بازم میشناسی؟

تو گوگل سرچ کن زیاده. آزمایش درست کردن رنگین کمان تو لیوان اب با ایینه و چراغ قوه هم جالبه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تو گوگل سرچ کن زیاده. آزمایش درست کردن رنگین کمان تو لیوان اب با ایینه و چراغ قوه هم جالبه

چشم مرسی.رنگین کمان؟ میشه یه توضیح مختصر بدی؟ 

منم میخواستم بگم کوه آتشفشان رو امتحان کنی

معلممون که برامون انجام داد خیلی باحال بود واسمون 😃

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
منم میخواستم بگم کوه آتشفشان رو امتحان کنی معلممون که برامون انجام داد خیلی باحال بود واسمون 😃

عزیزم میشه دوسه تا دیگه از ازمایشای جذابی که انجام دادین رو بگین؟ 

چشم مرسی.رنگین کمان؟ میشه یه توضیح مختصر بدی؟ 

یه لیوان آب کن. شیشه ای باشه. توش یه اییه بزار. اگه جا نمیشه پشتش هم میشه بذاری.تو اتاق تاریک بهش با چراغ قوه نور بتابون. رو دیوار رنگین کمان تشکیل میشه

یه لیوان آب کن. شیشه ای باشه. توش یه اییه بزار. اگه جا نمیشه پشتش هم میشه بذاری.تو اتاق تاریک بهش با ...

مرسی گلم ❤❤❤

عزیزم میشه دوسه تا دیگه از ازمایشای جذابی که انجام دادین رو بگین؟ 

برا دبستان که یادم نمیاد ولی دبیرستان رو قورباغه و کبوتر و خرگوش تشریح کردیم 😁 خیلی عالی بود

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
برا دبستان که یادم نمیاد ولی دبیرستان رو قورباغه و کبوتر و خرگوش تشریح کردیم 😁 خیلی عالی بود

مرسی گلم 😍😍😍منم علوم سطح بالا منظورمه..