حالا یه شاسگولی گیر داده که نهههههه باید بگی معلم یا باید بگی Teacher
تیچر فحشه انگار
دنبال زیر بغل مار میگرده بعدم با کمال پررویی تگ میکنه چون بهش فشار اومده که گفتیم این وسط دنبال تیچر گفتنی😂😂
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
تو اگه وجودشو داشتی تاپیکتو وا میذاشتی تا اول و آخرتو ...🥹
الانم من تاپیکمو بستم تا بیشتر از این فشاریت کنم بدبخت😂
به اندازه همون ریش ریشای ته پیاز بی ارزش و بو گندویی و وقت عزیزمو بیشتر از این هدرت نمیدم💋
@wanderlust
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.