2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد😢😢

494 بازدید | 17 پست

پارسال شوهرم یه وام گرفت میخواست طلا بخره من گفتم ن من ماشین می‌خوام و..... یه مقدارم طلا فروختم گذاشت روش برام ماشین خرید البته بیشتر اوقات با ماشین من می‌رفت بیرون و....

از وقتی فهمید ترامپ میاد زمینمون شروع به ساخت کرد هرچی گفتم اندازه خودمون درست کن قبول نکرد ۶طبقه سقف زده 

حالا موقع چکاش ماشین خودش و خودم فروخت 😐 البته با بدبختی چون بازار ماشین افتضاح بود(پول و... داشتیم)

دیشب با من بحث کرد میگه تو اگه میزاشتی طلا می‌خریدم

حالا هیچ بدهی نداشتیم و..... نشسته حساب که اگه پول ماشین و مقدار طلایی که بود ۳۰۰الی۴۰۰ضرر کردیم 

مدام میگفت وقتی حالیت نیست دخالت نکن و... منم بهم بر خورد بهش گفتم میخواستی یه طبقه بسازی مگه من گفتم همش بساز من یکی نیاز داشتم باشیم نیاز داشتم

گفتم باید ۳ــــ۴ماه دیگه ماشینم برام بخری 

بدجور دعوامون شد برگشت گفت همین که هست نمی‌خوای بفرما کسی جلوت نگرفته 😞

منم گفتم به موقش میرم دوستت ندارم و دری وری گفتم بش 

اونم آمد مشت زد به بازوم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شوهرت بوده خب 

اون وقتی از سرمایه گذاری سردر میاورده و میدونسته چی خوبه چی بده ، تو نباید بخاطر علاقه های شخصیت اینکارو میکردی

لاقل میزاشتی وقتی اوضاع درست شد ازش بخوای ماشین بخره نه توی این مواقع حساس

هیچ وقت نگو دوست ندارم ،هییییچ وقت 

بچه بازیه مگ ب خاطر ماشین و...حستو ببری زیر سوال

حالام بیخیال کنار هم ازپسش بربیاین

انقدم نذارش فشار ماشین 

بهتر بود اندازه وسعش خونه بسازه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خب یه طبقه میساخت مگه مجبور بود شیش طبقه بسازه وقتی پول نداره😕😕

والا گفتم بش گفت یه مقدار پول دارم طلا هم من داشتم دوتا ماشین داشتیم وامم گرفتیم ولی بازم بدهکار میشیم تقریبا ۴۰۰تومن گفت حالا بسازیم بهتر بعد 

کجا هستید نامزد من مهندس عمرانه و شرکت بساز بفرش داره می تونم بهش بگم اگه مایلید بیاد ادامشو بسازه ش ...

شوهرم خودش بساز بفروش انجام میده 

کار دولتی هم داره (کار دولتیش جوریه که آشنا برا ساخت و ... خیلی داره

این زمینش جای خوبی بود متراژشم بالاست برا همین یه مقدار برامون سخت شد 

البته ای حرص پولی که ضرر کرده را میخوره اگر نه چک هامون رو حساب کتاب دادیم میگه چرا نزاشتی طلا بخرم من میخواستم طلا بخرم تو نزاشتی ۳۰۰ الی ۴۰۰ضرر کردم 

دیگه وقتی اینقدر بدهکارین اینقد پاپیچش نشو باید ماشینمو بخری و ازین حرفا. نمیبینی اوضاعش رو؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

متاسفانه حق با شوهرت هست اصلا از سرمایه گذاری سردرنمیاری شوهرت حق داشته الآنم پارسال اشتباه کردی لااقل جنبه ی نقد داشته باش و به همون راهت ادامه نده وگرنه نمیگذاری شوهرت پیشرفت کنه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم