نوزادم سه و نیم ماهشه. ی هفته اس سخت سینه میگیره. وقتایی ک تازه از خاب بیدار شده آرومه سینه میگیره ولی تا میک میزنه سرشو میبره عقب با لثه نوک سینه رو گاز میگیره. وقتی هم عصبیه کلا سینه نمیگیره جیغ میزنه. گرسنه اس ولی اصلا سینه نمیخوره. تو خاب فقط میخوره
دختر نازنینم…
تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزهها اتفاق میافتند.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
دختر نازنینم…
تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزهها اتفاق میافتند.
قبلا عالی میخورد. هفته قبل ی دفعه ای اینطور شد. ن شیشه نمیدم اصلا
دختر نازنینم…
دختر نازنینم…
سینت شیر داره به اندازه ؟اگه اره که ممکنه بخاطر رفلاکس باشه پسر منم دو هفته بعد از واکسن دوماهگی اعتصاب کرد بعد چند ماه درست شد
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
دختر نازنینم…
سینت شیر داره به اندازه ؟اگه اره که ممکنه بخاطر رفلاکس باشه پسر منم دو هفته بعد از واکسن دوماهگی اعت ...
اره شیر هس میدونم. چکار کردی تو این مدت چجوری شیر دادی؟
دختر نازنینم…