سلام من اینطوری درست میکنم :
هرچی آرد سهنت بود دو برابرش آرد گندم باید بریزی .تا کماچت وا نره .
ادویه شم : زردچوبه . تخم گشنیز . سیاه دونه .تخم شوید. گل خشت . بادیون .هل زیاد نریز. مغز گردو
برای درست کردن کماچ اصلا برایه مصرف روغن نباید خسیس بازی در بیاری .
آرد و ادویه و مایه خمیر و یکم نمک و یکم شکر اضافه کن با آب ولرم خمیرتو آماده کن .بعد روغن اضافه کن و خمیرتو خوب ماساژ بده و بعدم بزار جای گرم یه ساعت استراحت کنه .
بعدم که ته سینیتو روغن بمال یکم ارد بپاش بعد خمیرتو بذار و پهن کن بعد خرماها و گردو و رو بپاش رو خمیر همه جا یکسان پخش بشه . بعد خمیر بذار وروی خمیرت روغن بریز . قبل از اینکه سینی رو تو فر بذاری خمیرتو با کارد لوز لوز کن .
خرماها رو هم میتونی قبلش یکم تو روغن تفتشون بدی