2777
2789

سلام من اینطوری درست میکنم :

هرچی آرد سهنت بود دو برابرش آرد گندم باید بریزی .تا کماچت وا نره .

ادویه شم : زردچوبه . تخم گشنیز . سیاه دونه .تخم شوید. گل خشت . بادیون .هل زیاد نریز. مغز گردو   

برای درست کردن کماچ اصلا برایه مصرف روغن نباید خسیس بازی در بیاری .

آرد و  ادویه و مایه خمیر و یکم نمک و یکم شکر اضافه کن با آب ولرم خمیرتو آماده کن .بعد روغن اضافه کن و خمیرتو خوب ماساژ بده و بعدم بزار جای گرم یه ساعت استراحت کنه .

بعدم که ته سینیتو روغن بمال یکم ارد بپاش بعد خمیرتو بذار و پهن کن بعد خرماها و گردو و رو بپاش رو خمیر همه جا یکسان پخش بشه . بعد خمیر بذار وروی خمیرت روغن بریز . قبل از اینکه سینی رو تو فر بذاری خمیرتو  با کارد لوز لوز کن . 

خرماها رو هم میتونی قبلش یکم تو روغن تفتشون بدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من اینطوری درست میکنم : هرچی آرد سهنت بود دو برابرش آرد گندم باید بریزی .تا کماچت وا نره . اد ...

سلام گلم ببخش ن امروز کماچ پختم خیلی طعمش فوق العاده شد قیافه هم خوب ولی خشک شد چراااا؟؟؟؟؟؟ داره گریم میگیره

اگه خشک شده احتمالا خمیرت سفت شده . دفعه بعد خمیرتو شلتر ازین دفعه بگیر .

بعد هم اینکه خمیرت  رو حتما استراحت بده . استراحتش دادی؟؟

بعدم اینکه بعد پخت کماچ وقتی یکم  داغیش  رفت رویه کماچت پلاستیک بکش تا یکساعت بذار بمونه . روی کماچت نرم میشه .

میدونی که چقدر مقویه ؟؟ پس بیرون نریزش حیف زحمتات . 

من هر وقت کماچم میمونه و سفت میشه شیر میخرم میذارمش تو شیر اتفاقا مزه ش صد برابر خوشمزه تر میشه میدم بچه هام .برا کماچ خشک سرودست میشکنن 😄😄

میدونی که چقدر مقویه ؟؟ پس بیرون نریزش حیف زحمتات .  من هر وقت کماچم میمونه و سفت میشه شیر میخ ...

خیلی زحمتش کشیدم دیدم بد شده اعصابم خوررد شد..خخخ. حالا انشالله دفعهبعد نمیریزم بیرون

خیلی زحمتش کشیدم دیدم بد شده اعصابم خوررد شد..خخخ. حالا انشالله دفعهبعد نمیریزم بیرون

بهار جون امااان از این تاپیکت .🤗هوس کردم رفتم دیشب بعد یکسال کماچ پختم . خیلی خوب ونرم شد . 😋😊😉

دلت نسوزه . برو دوباره امتحان کن 😙😙

بهار جون امااان از این تاپیکت .🤗هوس کردم رفتم دیشب بعد یکسال کماچ پختم . خیلی خوب ونرم شد . 😋😊😉 ...

نوش جونت... انشالله این دفعه تو ظرف پیرکس درست میکنم روش هم فویل میکشم... ممنون از همراهییت....