2777
2789
عنوان

امضا دار شدم بعد سه سال نی نی سایت بودن🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 81 پست
کجایی نیستی

هستم که🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چون غیر فعاله نمیاد!!

عععع🥺 شاید فقط ب من امضا تعلق گرفته 🤣🤭🤣

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه تیک رنگ یاسی میخوام که به اسمم بیاد🥲

الهیی🥲🥲🥲 باشه به خاطر تو میرم دست به دامن نی نی یار میشم🥲😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یک دو سه امتحان میکنیم ععع شد 🥺 رنگای دیگه رو چجوری بنویسم

هر رنگی میخوای از امضا و تاپیکای بقیه بردار

من یه چند تا تاپیک با متن رنگی دارم اونا رو میتونی کپی کنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آفرینهر چند دیراما بازم آفرین

🤣🤣🤣🤣

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

هستم که🥲

نمیبینمت که اخه من 🥲🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اینو باید با طلا نوشت..حیف که بعضیا فرهنگشون به درک اینا نمیرسه

🥰🥺

تیک آبی🤣🤣🤣🤣

تیک مخصوص نی نی یاررررر🤣🥲

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

چقدم نوشتی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هر رنگی میخوای از امضا و تاپیکای بقیه بردارمن یه چند تا تاپیک با متن رنگی دارم اونا رو میتونی کپی کن ...

مرسییی عزیزم🥰♥️

چقدم نوشتی

دیگه دیدم میشه بلند بالا نوشت عین نقی معمولی نوشتم🤣

الهیی🥲🥲🥲 باشه به خاطر تو میرم دست به دامن نی نی یار میشم🥲😂

مرسی🥹😂❤️

فقطططط امضای خودم😊

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ