2777
2789
عنوان

امشب خواستگاریمه

1054 بازدید | 88 پست

چند ماه پیش توی تاپیک قبلیم گفتم که پسرخالم نگاه های عجیب میکنه 

بعد سه هفته ی پیش خالم گفت به مامانم که میخوایم بیایم خواستگاری 

منم خب تازه امسال دیپلم میگیرم و واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و به شدت استرس دارم جوری که نتونستم دیشب بخوابم ، از یه طرفی ایشون خب چهره و وضع مالیش خوبه و سربازه فعلا ، نمیدونم مثلا اگه اخلاقا نخورد ردش کردم رابطه ام با خالم همونجوری خوب میمونه؟ و از یه طرفی میترسم ردش کنم و دیگه مثلا کسی مثل ایشون که وضع مالیشون و چهره اشون خوب باشه نیاد

لطفا بگید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش نگرانم مثلا اگه به دلایلی نامزدی بهم خورد رابطه ام با خالم بهم نخوره

اگر مادرتون و خالتون مدیریت کنه چیزی نمیشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

عزیزم اگ خوبه بسنج اخلاقشو بعد رد کن 

درستم بخون مگ نمیشه ؟؟؟ ایشونم وضع مالی خوبی داره میتونی راحت‌تر بخونی 

اگ پسر خوبیه ار من میشونوی رد نکن چون پسر خوب این دوره زمونه خیلی کم  پیدا میشه 

هر بژی کورد ✌

به فکر خوب بودن روابط فامیلی نباش زندگی مهم تر هز این حرف هاس. اولا هنوز سن ت خیلیییییییی کمه درس بخون و پیشرفت کن تا موقعیت های بهتری بیاد دوم اینکه ازدواج فامیلی اونم انقدر نزدیک خطرناکه و دردسرش زیاده سوم میتونی کلا بگی از ازدواج فامیلی انقدر نزدیک خوشت نمیاد که رد کردن مودبانه باشه. این نظر منه  من اینجوری گفتم به همه شما هرجور صلاح میدونی عزیزم

اولا توکل کن به خدا که بهترین رو برات رقم بزنه. اگه می تونی دو رکعت نماز بخون هدیه کن به خانم فاطمه زهرا که دست گیرت بشه.

سعی کنید چند ماه زمان بگذارید برای آشنایی و البته بگید که بعد از کنکور تون این آشنایی اتفاق بیوفته‌. در هر صورت شما باید کنکور بدید و آینده خودتون رو بسازید و برای این کار نیاز به تمکر زیادی دارید.

حتما با روانشناس ارتباط بگیرید برابرهای تیپ های شخصیتی و...

به حق آقا امام زمان و مادرشون خانم فاطمه زهرا و  نرگس خاتون ان شالله  خوشبخت و عاقبت بخیر میشید.

عزیزم اگ خوبه بسنج اخلاقشو بعد رد کن درستم بخون مگ نمیشه ؟؟؟ ایشونم وضع مالی خوبی داره میتونی راحت‌ت ...

فقط خیلی استرس دارم و تا جایی که ازش دیدم و مثلا توی صحبتاشون توجه کردم فکر نمیکنم جوری باشه که بخوان محدود بکنن

پدرشون پول دارن وقتی ۱۸ شده براش خونه خریده و کار راه انداخته ، و ایشون ۲۰ ایناست فکر میکنم

خب سنش خیلی کمهه این الان هیجانیه ممکن یک حس زودگذر بهت داشته باشه 

از نظر من تو این سن ازدواج خیلی سخته چون یک سنیه که پسرا دوست دارن خوش بگذرونن ازاد باشه همش پیش دوستاشون باشن اسی خیلی کم سنهه اشتباه محضه ازدواج باهاش 

اگر هم میخوای ازدواج کنی سه چهار سال بعد ازدواج کنید