2777
2789
عنوان

ی سوال چرت 😂🤧ولی بگید لطفا

907 بازدید | 60 پست

می‌خواستیم شمارمه ی تچیرو که تو آموزشگاهمون کار میکنه بگیریم گفتن چون به تو نگاه میکنه تو برو بهش بگو

من احمق رفتم بهش گفتم ، داشت رد میشد گفتم میشه یه دقیقه وقتتونو بگیرم اولش جا خورد بعد گفت که بله بله بفرمایید بعد گفتم ببخشید شما تو رابطه ایی (رنگم پریده بود یکم چون هم خجالت هم اولین بارم این کارد میکردم) ی لبخند زد که (رومخم بود) گفت که میدونید دیگ من تیچر این آموزشگاهم منم گفتم بله بعد فکنم گفت خب پس دیگ منم گفتم درسته بعد یکم مکث کرد که ببینه چیز دیگ نمیگم بعد روشو برگدوند از پلاها رفت بالا

نمی‌خواسته قبول کنه یعنی😂

پس لبخند زدنش چیش یا توضیح دادنش که معلم اینجاس

میتونست راحت ی چیز دیگ بگه

بنظرتون از من خوشش نمیاد یا چون محل کارش اونجاست بوده اینو گفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم کافور برای دختر تاثیری عکس داره 😂

آهان باشه 

پس دکتر مائده هرموقع چنین احساسی بهت دست داد رو خودت آب سرد بریز

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت