2777
2789
عنوان

اون روزرفتم کاپشن یاپالتوبگیرم

511 بازدید | 38 پست

قیمت یه پالتو13میلیون فقط پشمام ریخت

مگه پارچش ابریشمه که اینقدرگرونههههههههه

چه خبره واقعاصاحب مغازه چجوری میان یه قیمت نجومی میذارن

اصلاکسی اینارومیخره؟؟؟؟

پارچشم همچین آنچنانی هم نبودمدلشم ساده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش همچین قیمتی ندیدم توبازار

نهایتش دیگه چهار پنج تومن بوده

شاید برند خاصی بوده یا چمیدونم چرمی چیزی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

از ماست ک برماست

اصلااونقدراهم مالی نبوداین قیمت ساده بودراحت میشدپارچشوبگیری همون مدلی بدوزی من موندم حالشون خوب نیست این مغازه دارهابایدتست روانی ازشون گرفته بشه

ازکجا خرید میکنی؟اگر سایز بزرگ نیستی آنلاین خرید کن بعد فصل پالتو که گذاشته یک ماه پیش تجلی حراج زمستونه گذاشته بود پالتوهای فوتر آستر دار عالیش از سه چهار تومن رسیده بود به یک ونیم تا دو تومن بلوچ هم همینطور 

من راستش همچین قیمتی ندیدم توبازارنهایتش دیگه چهار پنج تومن بودهشاید برند خاصی بوده یا چمیدونم چرمی ...

نه باباپارچش نه ابریشم بودنه چرم جنسش پارچش مثل پالتوهای دیگه بودتازه من اولش خوندم یه میلیونوسیصد🤢نگ13میلیون بوده

اصلااونقدراهم مالی نبوداین قیمت ساده بودراحت میشدپارچشوبگیری همون مدلی بدوزی من موندم حالشون خوب نیس ...

دقیقا 👍 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
با پوست مار ساخته شده لابد... البته بعید میدونم با پوست مارم انقد قیمتش بالا باشه

نه باباچرم نبوداصلاپارچشوقشنگ میشه گیربیاری بدی خیاط همون مدلی بدی بدوزن ارزون تردرمیاد

طلا با لباس فرق داره طلاست مگه لباس از طلا دوخته شده؟

هیچی فرقی نداره .وقتی یهو یک گرم طلا آنقدر قیمتش میره بالا مردم حمله میکنن تو طلا فروشی برای خرید بقیه هم میگن جنسای ما که نیاز اصلی مردمه چرا نبریم بالا

هیچی فرقی نداره .وقتی یهو یک گرم طلا آنقدر قیمتش میره بالا مردم حمله میکنن تو طلا فروشی برای خرید بق ...

بافروش اون پالتومیشه دوگرم طلاخرید🤣

اصلاکسی هست همچین پولیوبده به این پالتو؟؟؟

فوقش2میلیون می ارزیدپالتوعه