2777
2789
عنوان

اون روزرفتم کاپشن یاپالتوبگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 38 پست
نه چاقم نه لاغرچه سایتیمثلاسایت زیگزاگ؟؟

من لباس رو همیشه حضوری میخرم فروشگاه تجلی وبلوچ تو اصفهان رو داشتم میگفتم اینا توهمه ی شهرها باید شعبه داشته باشند البته توشهرهایی که سردسیر نیستند پالتوها رو یک ماه پیش جمع کردند الان اکثرا مانتو دارند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لباس رو همیشه حضوری میخرم فروشگاه تجلی وبلوچ تو اصفهان رو داشتم میگفتم اینا توهمه ی شهرها باید شع ...

آهان 

نه همین چندهفته پیش رفتم موقع آف خوردن لباس زمستونی رفتم تازه 😤حرومش بشه ایشالله که بادکنه روی دستش 

با پوست مار ساخته شده لابد... البته بعید میدونم با پوست مارم انقد قیمتش بالا باشه

اطلاع نداری اصلانا...

مار اگر باشه بالای ۱۰۰ میلیونه کیف یکی از بازیگرا با پوست کروکودیل از یه برند معروف که حتما باید سفارش بدی تا برات بسازن هر کسی نمیتونه بخره باید مشتری ثابت باشی  نزدیک ۳۰۰ میلیون تومن بود 

اصلااونقدراهم مالی نبوداین قیمت ساده بودراحت میشدپارچشوبگیری همون مدلی بدوزی من موندم حالشون خوب نیس ...

حالا اون پالتو بوده من کت دیدم همش تو همین قیمتها خیلی بنظرم زیاده اینهمه پول لباس بدی 😕

حالا واقعا پالتو ها رو ۵ تا ۱۵ خریده بودین؟؟یا هر کدوم ۳ ۴ تومن میکشیدی؟؟

ماخودمونیم تولیدی داریم برند خودمون و میفروشیم قیمتش متعادل تره

ولی یسری کارا مثل چرم ارزون درنمیاد هیچجوره

یسری کارام مجبوریم از ترکیه بیاریم 

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

نه بابااینوکه دیدم اصلاچرم نبودپارچش همون پارچه هایی بودکه واسه همه پالتوهااستفاده میکنن

اونام بستگی ب جنس داره نیگم ک از ۵ شروع میشه میره بالا

از جنس ضعیف تا عالی

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری