2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آبجی نماز روزت قبول 

ان شاءالله خودت و بچه هات خوبن 

گفتم ازت یه حالی بپرسم 

و اینکه بگم التماس دعا دارم از خواهر پاک طینت و خوش سرشتم 

ان شاءالله خودت و خانوادت عاقبت بخیر باشین 

محکم به قدم برداشتن در راه درست ادامه بده و سختی های روزگار رو با سرسختی ت شکست بده 

خداحافظ

سلام آبجی نماز روزت قبول ان شاءالله خودت و بچه هات خوبن گفتم ازت یه حالی بپرسم و اینکه بگم التماس دع ...

سلام سال نو مبارک باشه 

طاعات و عباداتتون قبول 

ما خوبیم الهی شکر ، امیدوارم توام حالت خوب باشه ،ممنون زیادم بودی ،واسم دعا کن ، منم قابل باشم چشم حتما دعات میکنم 

شما لک و پیس دارین؟ 

منم رو صورتم یسال هست سفید شده دکتر گفت احتمال برس

یعنی ممکنه بیشتر بشه میترسم، پماد کورتون داد گفت بزن روش، چندروز زدم قرمز شد دیگه نزدم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
شما لک و پیس دارین؟ منم رو صورتم یسال هست سفید شده دکتر گفت احتمال برسیعنی ممکنه بیشتر بشه میترسم، پ ...

بله متاسفانه 

خیلی باید حواست باشه بیشتر نشه ،اول از همه اینکه عصبی پ ناراحت نشی چون تشدیدش می‌کنه 

بعد دکتر به من گفت خیار شور و سرکه و مایونز اصلا نخور 

مصرف مداوم قرص اسیدفولیک و مولتی ویتامین 

داروها هم اکثرا کورتن داره من مصرف کردم روی چشمم را کمرنگ کرد ولی زیر چشمم انگار یکم بیشتر شده تو این چندسال

شما لک و پیس دارین؟ منم رو صورتم یسال هست سفید شده دکتر گفت احتمال برسیعنی ممکنه بیشتر بشه میترسم، پ ...

قرمز شدن شاید نشونه خوبی بوده ، شاید داشته رنگ دانه تولید می‌کرده 🤔🤔

قرمز شدن شاید نشونه خوبی بوده ، شاید داشته رنگ دانه تولید می‌کرده 🤔🤔

بیماری خطرناکی نیست؟ مال روی صورتشما خیلی سفیده؟ 

مال من اونقدرا نیست کسی متوجه بشه مگه دقت کنه یا تو نور و سایه روشن، شماهم اینطور ه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بیماری خطرناکی نیست؟ مال روی صورتشما خیلی سفیده؟ مال من اونقدرا نیست کسی متوجه بشه مگه دقت کنه یا تو ...

خطرناک که نمیدونم والا

یه جور خودایمنی محسوب میشه و این نشون دهنده اینه که خود ایمنی تو بدن ما فعاله باید خیلی مراقب روح و روانمون باشیم چون ناراحتی و غم و غصه زیاد نه تنها این لکه ها را بیشتر می‌کنه بلکه ممکنه حتی منجر به بیماری های دیگه مثل ms هم بشه خدایی نکرده، پس سعی کن خیلی غم و غصه به دلت راه ندی.

حتما پوستت سفیده که میگی معلوم نیست ، من گندمی هستم ، یکی از لکه ها اندازه بند انگشته و مشخصه بقیه اش نه واضح نیست زیاد