2777
2789

مادر بزرگم یعنی مامان مامانم دوقلو باردار بوده که البته به دنیا نمیان طفلکیا تو ماه های اخر زمین میخوره و سقط میشن یه دختر و یه پسر

الان چقدر احتمال داره منم در اینده دوقلو باردار شم؟ ژنش بهم میرسه؟

من که کل خاندانم دوقلودارن بچم یدونه ای شدبسته به شانسته بگیرنگیرداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالش شاید باشه 

خواهرای منم دوقلو هستن 

خاله های مامانم هم بودن 

ولی خودمون نداریم دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

احتمالش هست من مادربزرگ پدریم دوقلو داشته یعنی بابام دوقلو بوده منم پریسال دوقلو باردار شدم ولی نموند

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

احتمالش زیادهچون ژن دوقلویی از سمت خانم هست

اره دقیقا به نظر منم اگه مادربزرگ پدریم بود شاید به من نمیرسید چون بابام مرده ولی از طرف مادربزرگ مادری احتمالش هست

البته فقط همون یه دونه دوقلو رو داشتیم مادربزرگم بچه هاش و نوه هاش و نبیره هاش کلا دوقلو نیست 

احتمالش هست ولی خب ممکنه هم مثل ما نشه 

منم مامان بزرگ مادریم دوبار زایمان دوقلو داشته 

۴ تا خاله با مامانم ۵ تا دختر داره بین ۵ تاشون فقط یکی از خاله هام دوقلو آورده اونم بچه اولش تکه زایمان دومش دوقلو بود 

بعد منم دو تا بچه دارم ولی دوقلو نیستن 

دیگه به همه چی بستگی داره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اره دقیقا به نظر منم اگه مادربزرگ پدریم بود شاید به من نمیرسید چون بابام مرده ولی از طرف مادربزرگ ما ...

ژن یهو چند نسل بعد بروز میکنه.

دوقلو دوست داری یا میخوای باردار بشی؟

مادربزرگ منم دوقلو آورد، داییام دوقلون و پدرشوهرمم دوقلو هستن ولی هیچکدوم از بچه ها و نوه ها دوقلو نیوردن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻