2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

623 بازدید | 62 پست

جلوبچه یک سالم کتکم زد سر اینکه بچم بغلم بود هی نق میزد بهونه میورد گذاشتمش روزمین گریه کرد ک چراگذاشتی زمین منم دادزدم خسته شدم کمرم درد گرفت یهو شوهرم اومد کتکم زد حق نداری بابچه من اینجوری حرف بزنی زنگ بزن بابات بیاد ببرت منم زنگ زدم خواب بودن جواب ندادن فردا صب میری خونه بابات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتیکه اینقدر بیدار میمونه دعوا درست کنه 

غلط کرده. بمون خونت از جاتم تکون نخور

ناراحته اون برع

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

سلام.شما هم فردا بدون بچه برو تا حالیش بشه بچه نگهداشتن چقدر سخته یه ساعت نشده ب التماست می افته.

بجای اینکه میزد پا میشد بچه رو یساعت نگه می‌داشت تا شما استراحت کنی.چ مرد پرتوقع