2777
2789
همینجوری... ماهم ملکشهریم البته خونه بابام اینا منظورمه

آخی...

کجای ملکشهر ما خونه قبلیمون تو خیابون انقلاب اسلامی بودش....

کوچه کیان ارثی یادش بخیر فروختیم اومدیم باهنر چون مامانم خونه قبلیمون و دوست نداشت....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی...کجای ملکشهر ما خونه قبلیمون تو خیابون انقلاب اسلامی بودش....کوچه کیان ارثی یادش بخیر فروختیم ا ...

پارک گل محمدی ..انقلاب اسلامی دوستم میشینه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
کاش برمیگشتم همون اصفهان.. 🥺🥺اما دیگه محاله ممکن مگه اینکه واقعا خدا معجزه کنه

اصفهان بینهایت شلوغ شده به خدا من دیگه نمیتونم رانندگی کنم اعصاب و حوصله رانندگیو ندارم....

پارک گل محمدی ..انقلاب اسلامی دوستم میشینه

پارک گل محمدی تقریبارباط دوم حساب میشه ....

خیلیم خوبه اتفاقا اونجا بهتر از ملکشهره....

اصفهان بینهایت شلوغ شده به خدا من دیگه نمیتونم رانندگی کنم اعصاب و حوصله رانندگیو ندارم....

قربون همون شلوغیش، بخدا هیچ جااصفهان نمیشه.. مخصوصا برای کسی که متولد و بزرگ شده اونجاس مثل من

اشتباه نکن واقعا ..من تجربه کردم ..

نمیدونم...

ولی ملک اینجا خیلی خیلی گرونه اما جنوب هم عالیه ....

کجاش هستی؟....

من آجی بزرگم کیش کار میکنه با دوتا دختر خاله هام اونا اصلا دلشون نمیخواد برگردن اصفهان از بس که اونجا خوبه....

منم هوایی شدم برم پیششون که دیدم زیاد به اونجا نمیخوره حس و حال من....

من حتی به شوهرم گفتم مردم منو ببر همون اصفهان خاک کن حتی جسمم هم دوست دارم شهرم باشه... ای خدا یعنی میشه برگردم اصفهان..اما متاسفانه شوهر من بدش میاد ازاصفهان، متاسفانه تو چندباری که اومد اصفهان به آدمهای بدی برخورد کرد دیگه فکر میکنه همه اصفهان همینه میگه من اگه روزی هم قرار باشه ازاینجا برم میرم شیراز اصفهان نمیرم، حالا بدبختی من شیراز دوست ندارم

نمیدونم...ولی ملک اینجا خیلی خیلی گرونه اما جنوب هم عالیه ....کجاش هستی؟....من آجی بزرگم کیش کار میک ...

داییم کیش. توی اتش نشانیه یکمدت رییس اتش نشانی اونجا بود الان چندسال باهاش قهریم دیگه خبر ازش نداریم

من حتی به شوهرم گفتم مردم منو ببر همون اصفهان خاک کن حتی جسمم هم دوست دارم شهرم باشه... ای خدا یعنی ...

خدانکنه ....

واییی نگو شیراز که. خیلی خوبن مردمش مهربون و خاکی و بی ریا ....آره اصفهان خیلی از مردمش همینن البته همه جا خوب و بد داره....

داییم کیش. توی اتش نشانیه یکمدت رییس اتش نشانی اونجا بود الان چندسال باهاش قهریم دیگه خبر ازش نداریم

اهان به سلامتی....