2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی هرروز استفاده میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
خب وقتی یه وعده غدا درست میکنی نیازی نیست یه عالمه ظرف داشته باشی.در حین آشپزی بزار توی ماشین بعد ش ...

میگم وقتی ظرف کم میذارم خراب نشه ماشینم؟سبد اون یکی طبقات در بیارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم وقتی ظرف کم میذارم خراب نشه ماشینم؟سبد اون یکی طبقات در بیارم؟

نیازی نیست طبقات خالی رو در بیاری اصلأ...

مگه آیتم شستشو ی نصف ظرفیت نداره؟ازاون استفاده کن 

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏

من هفته ای حداقل دوبار میزنم میزارم جمع میشه بعد میزنم.. من قرص فینیش میزارم تایماییم ک غذاهایی باشه ک بو بیشتر بده مثل مرغ و تخم مرغ و اینا روی قرص ژل میریزم قشنگ بو گل میگیرن🤭

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
من هفته ای حداقل دوبار میزنم میزارم جمع میشه بعد میزنم.. من قرص فینیش میزارم تایماییم ک غذاهایی باشه ...

برند ماشینتون چی هس چندسال گرفتین؟من میترسم زیادم استفاده کنم خراب شه،هنوز۳روزه نصب کردن

برند ماشینتون چی هس چندسال گرفتین؟من میترسم زیادم استفاده کنم خراب شه،هنوز۳روزه نصب کردن

الجی .. سه ساله .. اتفاقا ظرفشویی رو اگه استفاده نکنی خراب میشع .. چون اب میمونه و داخل دستگاه رسوب میکنه… حداقل هفته ای ی بار بزن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
مال منم دوو هس،اره گفت هفته ای یبار روشن کن مرسی عزیزم

فداتشم زیبا.. مبارکتم باشه گلم❤️