2777
2789

خانوما من تازه گرفتم هنوزافتتاحش نکردم گه ظرف بذارم بشوره هرروز روشن میکنین؟اخ میگن هرروز ازصبح تاشب هرچی درمیاد بذارماشین شب بزن کارکنه،اخ ظرفای دم دستی که هرلحظه استفاده میشه چی پس لازم میشه اخ

و اینکه بهتره ژل بریزم یاقرص؟اگه ظرف کم بود میشه اون یکی کشویی هارو بردارم 

برندظرفشوییم دوو ۱۴نفره هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوای هر روز ماشین استفاده کنی باید قعداد ظرف هات زیاد باشه نه فقط چهارتا دم دستی

قرص و زل و پودر هم بستگی به مارک داره

تو ایرانی ها ژل بهتره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من خودم فقط شام خونه هستیم اکثرا هم  شبا روشنش میکنم ولی اگه نهار خونه باشیم  ظرفهای نهار رو میزارم شامم درست میکنم چون بلاخره چندتا  ظرف حین غذا پختن رو هم استفاده میکنم همه رو میزارم توی ماشین دیگه بعد از شام دوتا بشقاب هست که اونارو با دست میشورم.مایع بهتره

من دو روز یایکروزدرمیون روشن میکنم...۴نفریم

مدل ظرفشوییم دوو۱۲نفره ست

تا الان فقط ازژل پریل استفاده کردم وراضیم ..قرص وپودر نمیدونم

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
بخوای هر روز ماشین استفاده کنی باید قعداد ظرف هات زیاد باشه نه فقط چهارتا دم دستیقرص و زل و پودر هم ...

قرص فینیش و فیری  نصاب گفت خوبه ولی تقلبیش زیاده ممکنه دستگاه خراب کنه،گفت ایرانی بگیری بهتره بازمیدونی تقلبی نیس  همسرم رفته ژل پریل،  جلال دهنده و نمک ،نمیدونم اینارواستفاده کنم یاصب کنم قرص بگیرم

قرص فینیش و فیری نصاب گفت خوبه ولی تقلبیش زیاده ممکنه دستگاه خراب کنه،گفت ایرانی بگیری بهتره بازمید ...

ایرانی ها ژلش خوبه

پریل خوبه استفاده کن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من خودم فقط شام خونه هستیم اکثرا هم شبا روشنش میکنم ولی اگه نهار خونه باشیم ظرفهای نهار رو میزارم ...

منم یه وعده غذادرست میکنم ،اکثراهم شام،ظرف کثیف هم موقع اشپزی تندتند میشورم نمیمونه،میگم یعنی اگه هیچی نشورم همه رو بذارم ماشین باید دم دستی زیاد باشه ؟چون اونوقت هرچی داخل کابینت هامم هس باید استفاده شه 

من دو روز یایکروزدرمیون روشن میکنم...۴نفریممدل ظرفشوییم دوو۱۲نفره ستتا الان فقط ازژل پریل استفاده کر ...

برامنم دوو ۱۴نفره هس،همسرم ژل پریل گرفته عصبی شدم که چرا ایرانی ،ولی نصاب گفت ایرانی بهتره بازمیدونی تقلبی نیس

منم یه وعده غذادرست میکنم ،اکثراهم شام،ظرف کثیف هم موقع اشپزی تندتند میشورم نمیمونه،میگم یعنی اگه هی ...

خب وقتی یه وعده غدا درست میکنی نیازی نیست یه عالمه ظرف داشته  باشی.در حین آشپزی بزار توی ماشین بعد شامم روشنش کن