2777
2789

شنونده باید عاقل باشه

تو سایت همه رنج سنی و قشری هست ک نظر میذارن

حتی خیلیهاشون بچه ۹/۱۰ ساله ان

🤦🏻‍♀️

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنونده باید عاقل باشهتو سایت همه رنج سنی و قشری هست ک نظر میذارنحتی خیلیهاشون بچه ۹/۱۰ ساله ان🤦🏻‍♀ ...

اینجا قابلیت ویس گذاشتن داره مگه؟هرادمی میتونه چهارتا جمله رو که تو کانالای تلگرامی خونده کپی پیست کنه فاز روانشناسی برداره

۲۸ سالته ؟ 

مگه همه کنکوریا ۱۸ ۱۹ سالشونه مورد بود طرف ۲۵ سالشه کنکوریه ، اون یکی ۳۰ سالشه کنکوریه ربطی نداره 

شما به نظرات بقیه توجه کن  و به کار بگیر نظر اون لایک و تشکر کن که بدونه برای وقتی که برات گذاشته  ارزش قائل هستی.

عقلتون با افزایش سن کاملتر میشه هرچقدرم ادعای عاقل بودن بکنید

من ک کنکوری نیستم 

ولی تجربه ربطی به سن و سال نداره

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

۲۸ سالته ؟ مگه همه کنکوریا ۱۸ ۱۹ سالشونه مورد بود طرف ۲۵ سالشه کنکوریه ، اون یکی ۳۰ سالشه کنکوریه رب ...

عزیزم منم این روزای شما رو گذروندم و این مدل تایپ کردن و جمله بندی رو باهاش اشنام

شما فکر میکنید تافته جدابافته اید از سنتون بیشتر میفهید اکثرا همین بودیم واقعت اینه که بیوفتی تو زندگی واقعی متوجه میشی خیلی از این جملات قشنگ و ایده های پروانه ایتون قابل اجرا نیست

کاش سایت اجازه ورود به هرتاپیکی رو به شما نمیداد 

من ک کنکوری نیستم ولی تجربه ربطی به سن و سال نداره

یکسال بالا و پایین تفاوتی نداره گل 

غالبا تجربیات یه دختر هجده نورده ساله مجرد قابل مقایسه با یه خانم متاهل نیست

اینطور که همه بخوان خودشونو تو دسته استثا قرار بدن راجب هرچیزی اظهار نظر کنن نمیشه که

یکسال بالا و پایین تفاوتی نداره گل غالبا تجربیات یه دختر هجده نورده ساله مجرد قابل مقایسه با یه خانم ...

خب دختر ۱۹ ساله متاهل چطور ؟ 🤣💔

باشه

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

عزیزم منم این روزای شما رو گذروندم و این مدل تایپ کردن و جمله بندی رو باهاش اشنامشما فکر میکنید تافت ...

عجب حالا شاید من میگفتم ۳۰ سالمه از کجا میدونستی راست میگم یا دروغ خیلیا بزرگتر هستن ولی انقدر زشت حرف میزنن نمونه اش رو بار ها دیدم 

حداقل من احترام طرف مقابل رو حفظ میکنم 

من کی گفتم تافته جدا بافته هستم و همه چیز میدونم؟ 

صرفا به خاطر این که کم نیاری ی چیزی پروندی 

حیف وقتی که بچه ها ۱۹ ۲۰ سال میزارن و برات توضیح میدن وقتی لایقش نیستی ! 

اسمتم کپی کردم هر جا دیدم تاپیکت اصلا شرکت نکنم یادم بمونه حتما