2777
2789
عنوان

خانمای متاهل من تاالان روشم خیلی اشتباه بوده😢چجوری تغییر کنم❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 91 پست
اره درسته همه چی بهم دست به دست دادنولی من بانخاستنم غرنزدنم بدترش کردمکاش سیاست داشتم

نه من موافق نیست غر زدن همه چیزو بدتر میکنه، کسی که شمارو دوسداشته باشه برای محیا کردن شرایط بهتر براتون تلاش میکنه فقط کافیه با متانت توی شرایط مختلف متوجهش کنید که چقدر دارید اذیت میشید و بخاطر علاقتون هم تاحالا دم نزدید و اینکه واقعا این شرایط داره شمارو به سمت فرسایش میبره اونوقت اون عشق میتونه انگیزه تغییرو تلاش بیشتر برای همسرتون بشه

اصلا نباید تشویق کنی باید غر بزنی که خسته شدی اونوقت بترسه

قبلا چنبارگفتم میگه منم خستم منم بیکارننشتم خوبه دارم تلاشمو میکنم ازاین حرفا

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که مشکلت حل بشه گلم توهم یکی عین خود خواهرمی چه فرقی میکنه هممون زنیمسرنمازم دعات میکنم مشکلت ...

فداتشم عزیزم ازمحبتت

چنساله مشکل مالی داریم اززندگی متاهلی لذت نبردم خبلی نگرانم 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خوبم شکر.♥️شاداب اوضاع هیچ تغییری نکرده؟ میخواست بره سر کار جدید چی شد؟ خودت برا استخدامی خوندی؟

خداروشکر عزیزم

نه اوضاع مالیمون بدترم شده متاسفانه

کارجدید هم همه مراحلو رفت اوکی شد ولی خبری نشد بعد اون چندجام پیگیرشد رزومه فرستاد فعلا خبری نیس

خودمم ازمون دادم قبول نشدم

فداتشم عزیزم ازمحبتتچنساله مشکل مالی داریم اززندگی متاهلی لذت نبردم خبلی نگرانم

همه الان اوضاعشون اینجوریه

ولی باید دست به کار شی

کم کم لباس بخواه 

وسایل خونه عوض کن 

ببرش زیر قسط و قرض تا فشار ببینه و عادت کنه

پروش نکن

خدایا شکرت که حواست همیشه به من هس🙏🙏🙏   

همه الان اوضاعشون اینجوریهولی باید دست به کار شیکم کم لباس بخواه وسایل خونه عوض کن ببرش زیر قسط و قر ...

زیرفشاروقسط که هستیم چیزی نمیمونه واسه باقی چیزا

منم اوایل همینطوری بودم یروز از حرفای شوهرم فهمیدم که فکر میکنه من کلا چیزی نیاز ندارم انتظار ندارم ...

منم اینجوری میگم مثلا میگم اوضاع بهترشد همشو جبرلن میکنم طلا باید بخری ازاینجورحرفا

ولی خودم از خودم راضی نیسم

@royayezendegi

دختر شاداب عزیززز

همیشه گفتیم خیلی بی توقع بودن و خیلی بی نیاز جلوه دادن خودتون  هم خوب نیست مردها مثل بچه میمونن هر طور یادشون بدی همونجور یاد میگیرن  

پیشنهاد من به شما خوندن تاپیک سیاست ها ی زنانه بنده هستش مطمئنم خیلی برات کمک کننده خواهد بود کلی راه و روش و سیاست همسر داری پست شده که قطعااا به کارت خواهد اومد امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه و بهترین اتفاق ها برات بیفته 

میدونم که میتونی 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خداروشکر عزیزمنه اوضاع مالیمون بدترم شده متاسفانهکارجدید هم همه مراحلو رفت اوکی شد ولی خبری نشد بعد ...

یعنی الان بیکاره؟🥺 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه من موافق نیست غر زدن همه چیزو بدتر میکنه، کسی که شمارو دوسداشته باشه برای محیا کردن شرایط بهتر بر ...

تلاش میکنه این نیس خونه بگیره بخابه ولی خستگی الکی تلاش بیفایده بی آینده

چنساله پیگیر کاربهتر موقعبت بهتره کاراشم اوکی شد ولی خبری نشد

چنجا رزومه فرستاد وقتی میبینم بیخیال یس بخاطر همین نمیتونم غزبزنم

هی بگو بگو .. ولش نکن مردا زبون خوش حالیشون نمیشه

😢امیدوارم بتونم تغییرکنم

دختر شاداب عزیززز همیشه گفتیم خیلی بی توقع بودن و خیلی بی نیاز جلوه دادن خودتون هم خوب نیست مردها م ...

ممنونم عزیزم میدونم خودم بدعادتش کردم

حتما تاپیکتو میخونم عزیزم الان میرم ذخیرش میکنم

توکل برخدا بتونم