2777
2789
عنوان

خانمای متاهل من تاالان روشم خیلی اشتباه بوده😢چجوری تغییر کنم❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 91 پست
ممنونم عزیزم میدونم خودم بدعادتش کردمحتما تاپیکتو میخونم عزیزم الان میرم ذخیرش میکنمتوکل برخدا بتونم

انشالله عزیززم 

ما هر وقت بخواییم میتونیم تغییرات اساسی ایجاد کنیم شک نکن 😉

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
انشالله عزیززم ما هر وقت بخواییم میتونیم تغییرات اساسی ایجاد کنیم شک نکن 😉

برام سخته

بابت گذشته هم که اینجوری گذشته ناراحتم😢

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم اره هم نه😅

شاداب اگه تاحالا داشت و برات خرج نمیکرد خب میشد بگیم ایراد از توئه ولی میگی خسیس هم نیست...مرد باید کاری باشه مرد کاری هست بنظرت؟الان همین مدت که منتظر جواب رزومه هاس تلاشی میکرد برا پول دراوردن؟ 

خب میدونی که من یه چیزایی رو ازون وقتا که میگفتی یادمه هوش اقتصادی خوبی نداره ننداز گردن خودت همه چیو خواهر🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برام سختهبابت گذشته هم که اینجوری گذشته ناراحتم😢

حق داری ناراحت باشی و سرزنش کنی و هی مرور کنی ولی نباید مانع این بشه که تغییر نکنی ماهممون گاهی یاد گذشته میفتیم ولی ماهی رو هر‌ وقت از آب بگیری تازش تو هنو سنی نداری که

برام سختهبابت گذشته هم که اینجوری گذشته ناراحتم😢

گذشته دیگه گذشته پس غصه خوردن ممنوع 

آینده از آن ماست 

که تون هم نتیجه ی کارهاییست که امروز قراره انجامش بدیم 

پس یاس و حسرت ⛔️⛔️⛔️⛔️

فقط به فکر تغیر اونم نه یهویی و سریع آهسته و پیوسته و با زیرکی کامل تغییرات باید صورت بگیره عشقم😉☺️☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شاداب اگه تاحالا داشت و برات خرج نمیکرد خب میشد بگیم ایراد از توئه ولی میگی خسیس هم نیست...مرد باید ...

نه خسیس نیست دست ودلبازه

کاری مثلا خونه بمون نیس میره اسنپ میره سرکارموقتش ولی خب کارش درست حسابی نیس میگه نمیخام سرهرکاری برم راستم میگه مثل این چنسال میشه فقط وقت گذرانی درامدش جوریه بزور قسط پرمیکنیم واقعا 

هوش اقتصادی نه نداره ولی من حرفم اینه که من بااین نخاستنا بیشتر باعث بیخیالی شدم

اگه ازهمون عقد ازش پول میخاستم بهش سخت میگرفتم برام خرید کن و... اوضامون الان بهتربود من خیلیییی قانع بودم نسبت به سنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

برای تغییرهیچ وقت دیرنیست خواسته های معقولت روبیان کن اگه داشت انجام میده نداشت تلاشش روزیادمیکنه برات مهیاکنه مردهالذت میبرن نیاز زن روبراورده کنند حس مردانگی میده وانیزه برای تلاش بیشتر ازچیزهای کوچیک شروع کن وقتی تهیه کردذوق کن وتشکر

حق داری ناراحت باشی و سرزنش کنی و هی مرور کنی ولی نباید مانع این بشه که تغییر نکنی ماهممون گاهی یاد ...

راستش همش خودمو مقایسه میکنم وقتی میبینم من که تو مجردی شرایط بهتری داشتم نسبت به یسری اطرافیانم ولی اونا اصلا ازلباس و خودشون نزدن براشوهر چرا من اینقدر قانع شدم چرا اینقدر صبور به کم قانع شدم

نمیتونم باخودم کناربیام

گذشته دیگه گذشته پس غصه خوردن ممنوع آینده از آن ماست که تون هم نتیجه ی کارهاییست که امروز قراره انجا ...

ممنون عزیزم حق باشماست

باید بتونم باخودم کناربیام 

روشم تغییر بدم وگرنه توهمین باتلاق میمونم

برای تغییرهیچ وقت دیرنیست خواسته های معقولت روبیان کن اگه داشت انجام میده نداشت تلاشش روزیادمیکنه بر ...

میدونم بخدا همه اینامیدونم ولی تو عمل کردن سختمه نمیدونم چجوری بخام

حتی خودش تو حرفاش بهم فهمونده که لذت میبره ولی خب وقتی میبینم نداره میگم بدتر مردونگیش میره غرورش میره

راستش همش خودمو مقایسه میکنم وقتی میبینم من که تو مجردی شرایط بهتری داشتم نسبت به یسری اطرافیانم ولی ...

حق داری الان اگه پولی داره برو دم عیدی یه خریدی بکن کم کم استارت بزن یه بخشی از درامد رو به خودت احتصاص بده اولش سخته ها کلی حس های مختلف میادسراغت ولی کم کم عادت میکنی

نه خسیس نیست دست ودلبازهکاری مثلا خونه بمون نیس میره اسنپ میره سرکارموقتش ولی خب کارش درست حسابی نیس ...

خب پس تلاش میکنه که پول دراره توهم استارت بزن کم کم یه چیزایی بخواه. دوباره هم برا استخدامی بخون 

میدونم بخدا همه اینامیدونم ولی تو عمل کردن سختمه نمیدونم چجوری بخام حتی خودش تو حرفاش بهم فهمونده که ...

شاداب خرید کن بخدا خدا بیشتر میده به آدم من اینو تجربه کردم 

حق داری الان اگه پولی داره برو دم عیدی یه خریدی بکن کم کم استارت بزن یه بخشی از درامد رو به خودت احت ...

متاسفانه جورنیس اوضاع فعلا😢

خب پس تلاش میکنه که پول دراره توهم استارت بزن کم کم یه چیزایی بخواه. دوباره هم برا استخدامی بخون

اره ولی خسته شدم انگیزه ندارم اصلا براخوندن صبرم تموم شده خستم ازاین وضعیت

خودم ازخودم تعجب میکنم تاالان صبر کردم بخدا