2777
2789
عنوان

خانمای متاهل من تاالان روشم خیلی اشتباه بوده😢چجوری تغییر کنم❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 91 پست
چون سنت کمه این شده عاقبتت دیگهاونم اینجوری عادت کردهالان مثلا چیکار میخای کنی؟ اون درست بشو نیس

نمیدونم🥺اگه درست نشه که زندگیمو باختم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
کارت سخته هرچی خرج دارتر ارزش دارتر...چیزی بخوای منت میزارن دیگ چرا چون خرج نکردن طلب کارمیشن هه

خیلی اشتباه کردم خیلی ولی دگه گذشته فقط الان غصشو میخورم

ازاین به بعدو حداقل درست زندگی کنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لزوما تنها دلیلش رفتار شما نبوده ، نوع اخلاق و تربیت همسرتون و شرایط مالیش هم توی این ماجرا دخیل بود ...

اره درسته همه چی بهم دست به دست دادن

ولی من بانخاستنم غرنزدنم بدترش کردم

کاش سیاست داشتم

چیز زیادی که نمیگیره گلمبری عوضش اولا حال روحیتو خوب میکنه با حرفاشو هم کمکت میکنه که چجوری کنی کم ک ...

ممنون عزیزم اگه تونستم حتما

کم کم شروع کن یهویی نمیشه

من در مرحله اول باید تشویقش کنم برا کارخوب راه خوب

ولی بلدنیستم چجوری بگم حرفم برو داشته باشه

دیگ هرچی عادت دادی همونه سخته تغیر دادنش خرج کن فقط

فعلا اوضاع جوری نیس خرج کنم

فعلا باید تشویقش کنم به کاربهتر درامد بهتر ولی خب نمیدونم چجوری

ممنون عزیزم اگه تونستم حتما

ایشالا که مشکلت حل بشه گلم 

توهم یکی عین خود خواهرمی چه فرقی میکنه هممون زنیم

سرنمازم دعات میکنم مشکلت حل شه گلم

خدایا شکرت که حواست همیشه به من هس🙏🙏🙏   

سلام فداتشم خودت خوبی

خوبم شکر.♥️شاداب اوضاع هیچ تغییری نکرده؟ میخواست بره سر کار جدید چی شد؟ خودت برا استخدامی خوندی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

منم اوایل همینطوری بودم یروز از حرفای شوهرم فهمیدم که فکر میکنه من کلا چیزی نیاز ندارم انتظار ندارم و اینا 

منم به خودم اومدم مثلا میگفت ببخشید دستم خالی بود نشد کادوی خوب بگیرم برا تولدت  منم با شوخی و خنده گفتم طوری نیست عشقم ان شالله سال بعد امسالم جبران میکنی

مثلا عکس طلا نشونش دادم گفتم ببین اینا چقدر قشنگن گفت تو مگه طلا میخوای ؟ گفتم آره سیو میکنم تو گوشیم هروقت وضعت بهتر شد خودت بخر سوپرایزم کن .‌

یه گروه زدم تو تلگرام فقط خودمون دونفر بودیم اسمش و نوشتم جاهایی که یه روز  باید بریم .‌شهرهایی که دوست داشتم و عکس و فیلمش و پیدا کردم فرستادم تو‌ گروه 

میدونی وقتی میدونستم نداره اذیتش نمیکردم که میخوام حتما همین الان باید انجام بدی 

ولی بهش میرسوندم که انتظار دارم یه روزی برام انجام بدی 

و خدایی تاثیر داشت . همیشه هم تشویقش کردم و تشکر کردم به خاطر هرچیزی . هیچوقت تو ذوقش نزدم