2777
2789
عنوان

همیشه از منشی های مطب مینالین

84 بازدید | 5 پست

اما یه بار یکی نمیگه بعضی از مریضا چقدر بد رفتار میکنن و بی دلیل منشی رو فحش میدن و تحقیر میکنن 

من منشی دکتر هستم مطبمون شلوغه و تایم ویزیت هامون طولانی 

دیشب آخر وقت یه مریضی اومد و نوبت خواست بهش گفتم نوبت بهتون میدم اما قبل شما مریض زیاده باید صبور باشین گفت باشه نوبت میگیرم و میرم و برمی‌گردم رفت نیم ساعت نشد اومد پرسید چندتا مریض مونده منم گفتم با یه حالت طلبکارانه ای گفت ازون موقع فقط همین تعداد رفتن داخل نشست یه کم دوسه تا مریض که رفتن یهو پاشد اومد برگه ی نوبتشو پرت کرد سمت من گفت نمی‌خوام پولمو پس بده تو بیشعوری بلد نیستی من از کی اینجا نشستم

من همه ی تلاشم همیشه میکنم تا حق کسی تو نوبت ضایع نشه و اصلا پارتی بازی نمیکنم حتی برای آشنا واقعا وقتی کسی این مدلی برخورد می‌کنه تا دوروز حالم گرفته 

آخه تقصیر من چیه همون اول توضیح دادم دیر نوبت میشه اگر زیاد هم نشستی برای خودت نشستی چه منتی سر من داری 

باشه ولی اکثرتون اخلاق ندارین سلام میکنیم یا جواب نمیدین یا با قیافه جواب میدین

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاشغل سختیه درارتباط بودن باآدمایی که به خاطر دردومشکلشون تو بی تاب ترین وبداخلاق ترین ورژن خودشونن🥲خداقوت واقعا🩵

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

باشه ولی اکثرتون اخلاق ندارین سلام میکنیم یا جواب نمیدین یا با قیافه جواب میدین

چرا منشی هم آدمه هم اخلاق داره ولی میدونین اکثرا با چه شرایطی کار میکنن بدون بیمه بدون مرخصی بدون عیدی بدون حقوق قانون کار بدون توجه از طرف دکتر چون دکتر میگه اول مریض در الویت هست و تحت هر شرایطی حق با مریضه چون اون مریض براش پول میاره ولی به تو باید حقوق بده فک می‌کنه تو کار خاصی نمیکنی همون حقوق کمی هم که میده از سرت زیاده نگین شغل عوض کنین گاهی واقعا مجبوری و بالا استثنا تا دکتر هست منشی هم باید باشه پس وقتی حقش ادا نمیشه میگه چرا باید پاچه خواری مریض کنم و با مریضا مهربونم باشم 

البته من این مدلی نیستم کلا آدم اجتماعی و مردم داری هستم مدلمه 

اما خیلی از مریض ها هم هستن که بلانسبت بقیه مث گاو میان داخل به منشی سلام نمیدن با حالت طلبکارانه نوبت میگیرن میرن داخل اتاق دکتر تا کمر خم میشن و احوالپرسی میکنن میان بیرون از منشی یه تشکر یا خداحافظی نمیکنن و بازم مث گاو سرشون میندازن پایین و میرن