2777
2789
عنوان

یه سوال از خانومای متاهل

765 بازدید | 43 پست

من یه دختر مجردم که اگه خدا بخواد به زودی ازدواج میکنم. مسائل مربوط به پیشگیری از بارداری, یا اینکه فلان روز زمان مناسبی برا بارداری هست و فلان قرصو چجوری باید مصرف کرد و قرص اورژانسی و .... رو از کجا یاد گرفتید؟ من از هیچکدومشون چیزی نمیدونم. البته بیسواد هم نیستما ولی فقط در حد تنظیم خانواده دانشگاه بلدم. این چیزارو از کجا یاد میگیرین؟؟ 

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..

منم بلد نبودم😐یکییم زایمان کردم😥

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فعلا دندون رو جیگر بذار اول عقد کن بعد ب این چیزام میرسی  اومدیم و شوهرت خودش استاد بود ...

😂😂😂😂😂😂😂

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

من قبل ازدواج از یه دکتر زنان مشاوره ازدواح کرفتم خیلی خوب بود 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من همون درس تنظيم خونواده هم نميدونستم چون نداشتم

خيلي چيزا رو همسرم واسم توضيح داد

خخخخخ

بعضي چيزا مثل قرص اورژانسي هم از اينترنت

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

قبل عقد تو کلاس یادت میدن. نگران نباش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست