2777
2789

خودم خیلی زیاد تو اطرافیان و زندگی خودم دیدم که بدبخت شدم..

بعدش این که یه خانم هشتاد و پنج سالش بوده رفته دعا نویس بعد طرف گفته طلاق میگیری این خانم خندیده گفته تو این سن با نوه و داماد و عروس تازه بخوام طلاق بگیرم؟ بعد پاشده رفته الان طلاقش داده شوهرش بیرون انداختنش..

یکیم مادر شوهر یه خانم پسر جوونشو طلسم کرده بود تو بدنش جن وارد کرده بود خانومه گریه میکرد که از خونه فراری شده منجمد شده اشو تو پارک پیدا کردیم و کلا دیوونه شده بود..

و یکیشم عمه خودم ۴۳ سالشه یه بار سیزده سالش بوده دیده روسری شو که حیاط آویزون کرده همراه لباسش یه تیکشو بریدن این گریه میکرده به خاطر لباساش نگو طلسمش کردن بختشو بستن الان مجرده و هر کی خواستگار میاد خودش میپرونه دعا نویس گفته یه قفل به اسمش زدن انداختن قبر یه مرده جوون..

شما بگین چه چیزا شنیدین یا دیدین در این مورد؟

اعتقاد نداری نیااا نظر نده تو رو جدت تو رو به هر چی اعتقاد داری حوصله ندارم فحش بدم این کاربریمم فاتحه اش خونده شه لطفاً آدم باشیم نه چیز دیگه*

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

عمم جنی شده بود

قران میبردن سمتش جیغ میزد و ی چیزای عجیب غریب میگف

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمم جنی شده بودقران میبردن سمتش جیغ میزد و ی چیزای عجیب غریب میگف

آره این خیلی خطرناکه 

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

آره این خیلی خطرناکه

خیلی وحشتناک بود 

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

امروز فیلم پوست رو دیدم راجب همین طلسم و دعا بود

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واقعا خنده دار هست زن های جامعه مون همیشه حرف از خوبی و انسانیت میزنن بعد فکر میکنن خیلی هم آدم های خوبین اما جز یه دسته شیطان چیزی نیستن حالا یه کاریم بخوایم بکنیم توبه استغفرالله راه میندازن بعد همین عجوزه ها میرن برا جوونای مردم طلسم میکنن

بابا انسان شین حیوان نباشین البته صد رحمت به حیوان کلتونو از تو کوچه این دعانویسا بکشین بیرون بزارین مردم زندگی کنن

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

فکر کنم برای خودتم گرفتن که اعصاب نداری😂

آخه خیلی وقتا گفتم اگه مخالف عقاید منید رد بشید، محترمانه گفتم حالیشون نشد اومدن زر زدن 

جیگر بردن روش دعا خوندن گذاشتن یجایی روی یک چیز مخصوص تا وقتی این جیگر بسوزه جیگر اون شخصی که واسش طلسم گرفتن بسوزه .

سم اسب رو همیشه گذاشته رو اجاق تا وقتی این هست همیشه همسرش گوش به حرفش میکنه.

طلسم بردن تو قبرستون دفع کردن 

خدا لعنتش کنه امیدوارم بد تقاص بده جونور عوضی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکی از فامیلامون دعا. نویسه این موردها زیاد شنیدم زن شوهر قفل میکنند برای رابطه زناشویی یا بخت بستن ...

بعد یه سری میان میگن دروغه

جیگر بردن روش دعا خوندن گذاشتن یجایی روی یک چیز مخصوص تا وقتی این جیگر بسوزه جیگر اون شخصی که واسش ط ...

الهی به خودش برگرده هر کس یه بی گناه و بدبخت می‌کنه