تاج۱السلطنه مدیر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2851 عنوان پسرم رفته خونه خواهرشوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 17 پست امشب خواهرشوهرم خونه مادر شوهرم بود پسرم خیلی وقته دوست داره یهشب بره خونشون بخوابه خیلی بچه دوستن خودشم بچه دار نمیشه وقتی زنگ زد اجازه بگیره گفتم برو حالا از سر شب هی زنگ میزنه میگه مامان چیکار میکنی دلم برات تنگ شده صداش همچین ناراحته پشیمون شدم کاش نمیفرستادم بره خونشونم دوره الان نمیتونم برم دنبالش اصلا دلم یه جوریه 1403/12/06 | 23:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاج۱السلطنه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2851 این شرایط پیش اومده اما نه شب یکی دو ساعت پسرم مثلا خونه عموش رفته یا جایی وای میمیرم دلم طاقت نداره ... الان بهش پیام دادم بیام دنبالت جواب نداد فکر کنم خوابیده
تاج۱السلطنه مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2851 عیبی نداره از این به بعد بیشتر قدرتو میدونه اگه نمیذاشتی دلخور میشد و بعدها که بزرگ میشد میگفت از ب ... دقیقا به خاطر همین گذاشتم بره چون خیلی وقت بود میگفت دوس دارم برم
nefas1375 عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12591 چرا گریه میکردی؟پس چرا میموندی؟ دلم تنگ میشد خب میموندم چون روزش خواهرم منو میبرد شهر بازی دور دور بهم خوش میگذشت برای اینک راه دور بود شبو میموندم اونجا ایلیا نفس مآنی عشق بایی