2777
2789

خانوما من تخمدان پلی کیستیک دارم ، هر دو‌سه ماه یکبار پریود میشم

رفتم پیش پزشک بهم متفورمین و‌پروژسترون و فامودین داده

الان تصمیم به بارداری دارم ولی میترسم نشه 

بنظرتون این داروها تاثیری داره در روند باردار شدن؟

من دختر خیلی دوست دارم

چیز خاصی هست که رعایت کردنش باعث بشه بچه دختر بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم نگران نباش،استرس نداشته باش،رحمت گرم نگه دار،صبح هاناشتا خودت وشوهرت یه قاشق چایخوری عسل وسیاه دونه ای که همون روز اسیاب شده بخور،سیاه دونه یه کوچلو بریز،غذاهای مقوی وگرم بخورید،حتما اگه تونستی شوهرت یه ازمایش اسپرم بده

من با تنبلی تخمدان دکتر گفت دوتا تخمدانات پر کیست ماه بعد بدون دارو باردارشدم الانم ۸هفته ام

جدی میگی

من هنوز اقدامم نکردم حتی 

یکم استرس داشتم 

آی وی اف چی هست ؟فقط اسمشو شنیدم صد درصدی جوابگوعه و‌میشه ؟هزینش چطوره؟

هزینش ک زیاذ نزدیک هفتاد هشتاد میلیون هست 

صد درصدی نیست ۵۰ درصد احتمال مثبت شدن داره شما ایشالا ک طییعی بشی اما اگر بفرض شش هفت ماه نشدی سریع برو دکتر ای وی اف کن وقتتو هدر نده

اره عزیزم نگران نباش،استرس نداشته باش،رحمت گرم نگه دار،صبح هاناشتا خودت وشوهرت یه قاشق چایخوری عسل و ...

من جدیدا رازیانه میخورم به صورت دم شده

اینم خوبه ؟

بنظرتون اگه همسرم بخوره بد میشه؟

من جدیدا رازیانه میخورم به صورت دم شده اینم خوبه ؟بنظرتون اگه همسرم بخوره بد میشه؟

رازیانه پرولاکتین می‌ره بالا 

سرخود مصرف نکن

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

هزینش ک زیاذ نزدیک هفتاد هشتاد میلیون هست صد درصدی نیست ۵۰ درصد احتمال مثبت شدن داره شما ایشالا ک طی ...

ممنون عزیزم

وضعیت من انقدر حاد نیست 

ایشالا بهدصورت طبیعی باردار بشم برام دعا کن